|
|
|
Kraków i Oświęcim w weekend majowy |
| Autor |
Wiadomość |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 394/785 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2014-05-09, 18:17
|
|
|
fajne są te nasze nerwy jak nie możemy skorzystać z czegoś za darmo a przeciaż w Krakowie i innych miastach Polski jest kilka kempingów po 150zł za dniówke i co i nic.
W takim Krakowie na ten przykład ale w innych miejscach w Polsce jest bliźniaczo, inwestor zrobił infrastrukturę i inne takie tam, wydał tylko kilka milionów i dla czego on jeszcze chce jakie kolwiek pieniądze albo nie ma go na nasze zawołanie przecież jest to nasze wspólne dobro i powinniśmy !!! Mieć to za frre
Bo jak nie to będziemy źli.
Lozu panowie panie lozu |
_________________ komplet |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2014-05-09, 21:21
|
|
|
"w Elcampie wiało chłodem i wilgocią od Wisły"...... .No tak chłodem od wisły to tam faktycznie wieje,Wisła jest oddalona w tym miejscu jakieś 1500 metrów,a Elcamp usadowiony jest na piaskach i skale wapiennej,w lecie to raczej piekarnik niż wilgoć od Wisły"No ale jak sie przyjeżdża w środku nocy i portier nie wita z ukłonami to faktycznie można sie wpienić. Pobyt w centrum Krakowa,może być przyjemny do czasu jak młodzież nie rozochoci sie trunkami w okolicznych knajpkach ,nie mówiąc o muzyce ,która niezmiernie rzadko jest usypiająca,zwłaszcza w centrum Kazimierza,ale to tylko takie moje krakowskie dywagacje na temat bezpieczeństwa nocowania w bliskości knajpek barów i pubów w centrum.Ja bym jednak wolał spać w miejscu strzeżonym ,daleko od podpitej młodzieży wielu narodów. |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
HarryLey4x4
weteran

Twój sprzęt: Elnagh Gigant Nissan Patrol rules
|
Wysłany: 2014-05-10, 22:06
|
|
|
| No niestety , brytole dawali się we znaki na rynku. Dlaczego właśnie ich najbardziej zapamiętałem... |
|
 |
amee
trochę już popisał

Twój sprzęt: Hymercamp 55
|
Wysłany: 2014-05-17, 19:31
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | | "do czasu jak młodzież nie rozochoci sie trunkami w okolicznych knajpkach ,nie mówiąc o muzyce ,która niezmiernie rzadko jest usypiająca,zwłaszcza w centrum Kazimierza,ale to tylko takie moje krakowskie dywagacje na temat bezpieczeństwa nocowania w bliskości knajpek barów i pubów w centrum.Ja bym jednak wolał spać w miejscu strzeżonym ,daleko od podpitej młodzieży wielu narodów. | Już wszystko jasne!!! Bo my też młodzież, hehe dlatego tak nam się podobało:) BTW pisałam o parkingu STRZEŻONYM - znaczy się zamknięta brama i ochroniarz cały czas w zasiegu wzroku. |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2014-05-17, 20:04
|
|
|
Sie ma tyle lat na ile sie czuje
Ja np. Utrzymuje kontakty prawie wylacznie z mlodszymi bo ci z mojego wieku to straszne zgredy
Zazdroszcze wam tych wycieczek |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|