Przesunięty przez: janusz 2014-10-14, 20:24 |
XXX Zlot CamperTeam - ogólnopolski rodzinny zlot w Radawie. |
| Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2014-07-09, 21:47
|
|
|
| Santa napisał/a: | | A przy okazji mam pytanie: czy jest możliwość, żeby użytkownicy niezalogowani mogli mieć dostęp do tego działu, |
Można tak zrobić ale tylko w zakresie czytania, pisanie na forum jest niemożliwe prawie w żadnym dziale dla niezalogowanych. Spowodowane to jest pisaniem postów XXX albo spamu przez niezalogowanych.
Nie jestem przekonany czy dział o organizowaniu zlotów powinien być dostępny dla całego świata.
Jeśli chodzi o ten klub ukraiński to jest to ten sam który ma u nas swój dział. Możesz/można kontaktować się z nimi przez tamten dział. Tamten widać bez logowania. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
Santa
weteran

Twój sprzęt: dreamliner
Nazwa załogi: ROMULUSI
|
Wysłany: 2014-07-09, 21:59
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź. To oczywiste, że wątki zlotowe powinny być... dyskretne
Po prostu przetłumaczę odpowiednie treści i wkleję to co potrzebne, żeby mieli rozeznanie na temat tego zlotu.
Do komunikacji podałam swojego maila. A poza tym mogę przecież wchodzić na ich forum.
Jakoś się dogadamy |
|
|
|
 |
sam-od
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: fiat dukato kamper
|
Wysłany: 2014-07-10, 15:13
|
|
|
здравствуйте друзья, я сегодня зарегистрировался на вашем форуме и хочу выразить свое желание участвовать в вашем фестивале. меня зовут Александр, жена Надежда, мы много путешествуем.
Ваши соклубники из тех кто был на слете в Одессе в 2012 году должны меня помнить.
Записывайте наш экипаж на праздник!
Witaj przyjaciele, dziś Zarejestrowałem się na forum i chcą wyrazić swoją chęć uczestnictwa w festiwalu. Nazywam się Aleksandra, jego żona Nadieżda, podróżujemy dużo.
Twój soklubniki z tych, którzy byli na wiecu w Odessie w 2012 roku powinien mnie pamiętać.
Spalić naszą ekipę na wakacje! |
|
|
|
 |
Santa
weteran

|
Wysłany: 2014-07-10, 22:37
|
|
|
| sam-od napisał/a: | здравствуйте друзья, я сегодня зарегистрировался на вашем форуме и хочу выразить свое желание участвовать в вашем фестивале. меня зовут Александр, жена Надежда, мы много путешествуем.
Ваши соклубники из тех кто был на слете в Одессе в 2012 году должны меня помнить.
Записывайте наш экипаж на праздник! ... |
Александр и Надя - тепло приветствуем и ждем встречи с вами в Radawie. Я добавилa вас в список участников
Оставайтесь с нами на наш форум
Benior, cieszę się, że zainaugurowałeś czwartą dziesiątkę uczestników i pozdrawiam Lublin |
|
|
|
 |
Santa
weteran

|
Wysłany: 2014-07-11, 08:51
|
|
|
| krimarson napisał/a: | Krimar od dwóch tygodni obiecuje, że pojedziemy. Skoro się nie zarejestrował to chyba znaczy, że ja muszę. Ale będzie fajnie .
...
... krimarson 2 osoby |
Krimarson - wpisuję Cię na listę (została wydzielona z tego wątku). Zajmujesz pozycję 33, a na 34 - mam nadzieję, że zdecyduje się Krimar
Na tym zlocie - liczba uczestników - nieograniczona |
|
|
|
 |
krimarson
początkujący forumowicz
Nazwa załogi: Euramobil 460 - Mitsubishi L300
|
Wysłany: 2014-07-12, 20:03
|
|
|
| Z krimarem jesteśmy jedna załoga(Poszukiwacze Zaginionej Dyszy). Przepraszam za chaos. |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2014-07-12, 20:22
|
|
|
| no to teraz nawet jakbym nie chciał (a chcę) to bym musiał, bo inaczej młody zabrałby mi kampera i przyjechał sam |
_________________ Krawat dodaje szyku.
| Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
| Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): krimarson |
 |
krimarson
początkujący forumowicz
Nazwa załogi: Euramobil 460 - Mitsubishi L300
|
Wysłany: 2014-07-12, 20:44
|
|
|
| No jasne. Po coś robilem te prawo jazdy. |
|
|
|
 |
Santa
weteran

|
Wysłany: 2014-07-12, 21:09
|
|
|
| krimar napisał/a: | | no to teraz nawet jakbym nie chciał (a chcę) to bym musiał, bo inaczej młody zabrałby mi kampera i przyjechał sam |
Krimar - zmiennik za kierownicą kampera to cenna sprawa, szczególnie po zlocie |
|
|
|
 |
Cienie
trochę już popisał
Twój sprzęt: Pilote
Nazwa załogi: Cienie
|
Wysłany: 2014-07-15, 11:30
|
|
|
Witam
Zlot szykuje się super. ponieważ nie wiem o której uda nam się dotrzeć w piątek w związku z tym mam pytanko w jakie dni planowane są wycieczki? I czy można zapisać się na wszystko, czy czasowo nie kolidują ze sobą |
|
|
|
 |
Santa
weteran

|
Wysłany: 2014-07-17, 12:27
|
|
|
| Cienie napisał/a: | Witam
Zlot szykuje się super. ponieważ nie wiem o której uda nam się dotrzeć w piątek w związku z tym mam pytanko w jakie dni planowane są wycieczki? I czy można zapisać się na wszystko, czy czasowo nie kolidują ze sobą |
Na razie nie mogę jeszcze podać takich szczegółowych informacji, ponieważ jest to uzależnione od listy uczestników zlotu, która dopiero się tworzy a także ich preferencji.
Jednak znając plastyczność, operatywność i zaangażowanie Organizatora - t_rapido, można być pewnym optymalnego wykorzystania czasu i możliwości
Korzystając z okazji dodam, że nasze zaproszenie na zlot zostało również skierowane do użytkowników caravanning forum. pl |
|
|
|
 |
gabosz
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat Ducato Bustner
Nazwa załogi: yakuza
|
Wysłany: 2014-07-17, 18:27
|
|
|
Witam Z przykrością zwalniamy miejsce 21.Sprzedałem Campera i nie mogę nic konkretnego znaleść.Miłej zabawy. |
|
|
|
 |
andrzejbozena
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Fiat Ducato 1.9 TD
|
Wysłany: 2014-07-21, 14:05
|
|
|
Witajcie Właśnie zakupiliśmy swojego pierwszego camperka i bardzo chętnie dołączymy do CT na zlocie.Proszę o dopisanie do listy 2osoby,jeśli to możliwe.Pozdrawiamy z DT. Andrzej i Bożena |
_________________ AndrzejBożena |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2014-07-21, 22:49
|
|
|
| andrzejbozena napisał/a: | Witajcie Właśnie zakupiliśmy swojego pierwszego camperka i bardzo chętnie dołączymy do CT na zlocie.Proszę o dopisanie do listy 2osoby,jeśli to możliwe.Pozdrawiamy z DT. Andrzej i Bożena |
Jesteście na liście na poz. 21, którą zwolnił gabosz. |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
MirekKliny
zaawansowany https://www.facebook.com/mg.campers

Twój sprzęt: To co wolne :)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Wrz 2013 Piwa: 20/5 Skąd: Kliny / k.Lublina
|
Wysłany: 2014-07-22, 07:47
|
|
|
| Witajcie, I my sie dopisujemy. Atrakcje wybieramy na miejscyu jak zrozumiałem i opłaty też regulujemy po przyjeździe. |
_________________ Pozdrawiam
Mirek |
| Ostatnio zmieniony przez MirekKliny 2014-07-22, 07:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|