Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2011-02-11, 14:21
Może już czas rozpocząć planowanie wyjazdów na 2009r.
Autor Wiadomość
Adamo 
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: hymer
Wysłany: 2008-09-28, 08:36   Może już czas rozpocząć planowanie wyjazdów na 2009r.

MOŻE JUŻ CZAS ROZPOCZĄĆ PLANOWANIE WYJAZDÓW NA 2009R.

MAJĄC DWÓJKĘ MAŁYCH DZIECI W PRZYSZŁYM ROKU, WCZESNĄ WIOSNĄ PLANUJEMY ZROBIĆ WYPADZIK TAKI OKOŁO 1 TYGODNIA DO: LEGOLAND→EURODISNEYLAND.

MAJĄC NA UWADZE, ŻE JESTEŚMY W MIARĘ MŁODYMI LUDŹMI :-P WYDAJE MI SIĘ, ŻE I DLA NAS ZABAWA BĘDZIE PRZEDNIA.

CO JESZCZE CIEKAWEGO MOGLI BYŚCIE POLECIĆ NA WYJAZD Z 2 MALUSZKÓW ABY MIAŁY JAK NAJWIĘCEJ ZABAWY.

POZDRAWIAM
POCZĄTKUJĄCY KAMPEROWIEC
Ostatnio zmieniony przez paf 2008-09-28, 09:35, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

baja02 
weteran
"Mała Karawana" CT-Pomorze

Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
Piwa: 39/4
Wysłany: 2008-09-28, 08:46   

MOgę Ci polecić Danię. To jest kraj bardzo przyjazny torystom, a szczególnie dzieciom. Na każdym kempingu jest coś dla dzieci. Ostatnio był tam Tadeusz i prawdopodobnie potwierdzi moje zdanie. Wnuk był zachwycony.

Adamo 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2008-09-28, 08:57   

TAK MYŚLĘ O CZYMŚ PO DRODZE BO I TAK NIE PRZELECIMY ZA JEDNYM ZAMACHEM Z BILLUND DO PARYŻA, A MOŻE JEST COŚ PO DRODZE, ABY ZAHACZYĆ.

paf 
Administrator

Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Piwa: 37/20
Wysłany: 2008-09-28, 09:29   

Adamo, dział 2009 utworzony i mam jeszcze prośbę NIE DUŻYMI LITERAMI bo to oznacza krzyk w internecie ;)

KOCZORKA 
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz
Piwa: 21/22
Wysłany: 2008-09-28, 09:34   

Polecamy szczerze i uczciwie.
Dania to kraj przede wszystkim (w naszym odczuciu) dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo atrakcji. Przede wszystkim Legoland (jeśli dzieciaki mają od ok. 8 lat, koniecznie powinny zrobić tam prawo jazdy, a dla maluchów polecamy szukanie złota - przeżycia gwarantowane!), tuż obok niego Park Lwów w Givskud, a w Maribo Safari Park http://www.knuthenborg.dk/. Te dwa ogrody zoologiczne wywarły na nas, a szczególnie na dzieciach duże wrażenie. Nie zapomnijcie o drobnych na karmę dla kóz i małpek (niesamowita frajda). Kopuły tropikalne w Randers http://www.regnskoven.dk/, czy Kattegatcenter www.kattegatcentret.com należy koniecznie odwiedzić (można głaskać płaszczki (nasze dzieci nie chciały od nich odejść). Poza tym naprawdę wiele innych atrakcji....... tydzień - zdecydowanie za krótko. W samym Legolandzie 2 dni to minimum. Byliśmy w Danii dwa razy po dwa tygodnie i pojedziemy tam na pewno znowu!

Adamo 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2008-09-28, 09:44   

Dzięki Koczorki za podpowiedź- już trzeba myśleć o wydłużeniu wyprawy :ok
Moje maluchy mają 4 i 1 rok
Ale pamiętam jak byłem 18 lat temu w Legolandzie to jest tam mnogo atrakcji również dla dorosłych; no i naleganie mojej połowicy, że ona jeszcze tam nie była :wyszczerzony: Tak więc szukam czegoś jeszcze i dla siebie po drodze :mrgreen:

Paf- Janusz już mnie wprowadził w tajniki dużych liter, tak więc sorki, a i w takim razie plany na 2009 czas rozpocząć

KOCZORKA 
Kombatant

Wysłany: 2008-09-28, 10:07   

Adamo
gwarantuję Ci, że będziesz się wyśmienicie bawił (na równi z dziećmi i żoną). Poza tym nie ma dla rodziców większej radości, niż obserwacja szczęścia na twarzyczkach swoich pociech.

jagnisia 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2008-09-28, 10:42   

Witam! My w składzie: ja, Tomek, Majka, Wujek Tadek i Tata Stanisław jedziemy na zachód Europy. Nasza trasa (główne punkty, bo normalnie zahaczamy o wszystko czemu można się przyjrzeć): Berlin - Holandia ze wskazaniem na Amsterdam - Belgia - Francja ze wskazaniem na zamki nad Loarą i Paryż, powrót Niemcy (Badenia-Winterbergia). Planowany czas podróży to ok. miesiąc. Podglądam i rozczytuję sięw forum CamperTeam, gdyż wiele wskazówek wykorzystamy w naszej podróży. Serdecznie za to dziękuję. Niestety w dalszym ciągu kampera nie posiadamy. Może coś w Niemczech namierzymy, bo w Polsce straciliśmy nadzieję na cokolwiek sensownego. Bajecznych planów na przyszły rok Wam życzę!!! :roza:

DAKOTA 
stary wyga

Twój sprzęt: CARTHAGO chic T 4.9 nastepny tez T 4.9
Nazwa załogi: DAGOCIK
Piwa: 12/20
Wysłany: 2008-09-28, 16:43   Re: Może już czas rozpocząć planowanie wyjazdów na 2009r.

POZDRAWIAM
POCZĄTKUJĄCY KAMPEROWIEC[/quote]

witam

w sumie sezon 2008 jeszcze w pelni po co snuc marzenia ,na 2009 morze najpierw kilka konkretow z 2008 (opisy podrozy)

mysle ze powinien powstac dzial z opisami wojazy bez mozliwosci komentowania przez innych i zamieszszania zdjec nie majacych nic wspolnego z danym opisem i opisujacym

Zaden Penis nie jest tak twardy jak zycie

medard 
weteran
Saint Medard

Otrzymał 7 piw(a)
Wysłany: 2008-09-28, 17:56   

dobry pomysl tym bardziej ze chce jechac do indii to kilka tygodni zajmie mnie opisywanie/chyba ze najme jakiegos drapipiorka/ :)

KOCZORKA 
Kombatant

Wysłany: 2008-09-28, 18:26   

Woooow
jestem pod wrażeniem. Podjąłeś bardzo ambitne wyzwanie. Jestem ciekaw, jaką obrałeś trasę. :powodzenia :kciuki :powodzenia

stefan 
weteran

Twój sprzęt: Peugeot Tabbert 510
Nazwa załogi: Majka i Stefan
Piwa: 2/4
Wysłany: 2008-09-28, 18:54   

Witam! Zycze koledze powodzenia i licze ze kolega przywiezie ciekawe zdjecia z tamtego regionu. :ok Pozdrawiam.Stefan.

Adamo 
początkujący forumowicz

Wysłany: 2008-09-28, 19:28   

dzięki DAKOTA za pozdro
Dla nas sezon tak naprawdę dopiero się rozpocznie od przyszłego roku. Dopiero co staliśmy się współwłaścicielami kamperka (z rodzicami) i wpierw musimy zadbać o wszystkie wygody na przyszły sezon. Dlatego dopiero myślimy z żonką, aby feste kamperowanie rozpocząć od wczesnej wiosny, tymbardziej, że nasze dzieciaczki preferują wyższe temperaturki, a na Afrzk jesycye cyas bo mamz duo do nadrobienia.
poydrawiam :spoko

janusz 
Kombatant
Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Piwa: 420/147
Wysłany: 2008-09-28, 19:32   Re: Może już czas rozpocząć planowanie wyjazdów na 2009r.

DAKOTA napisał/a:

w sumie sezon 2008 jeszcze w pelni po co snuc marzenia ,na 2009 morze najpierw kilka konkretow z 2008 (opisy podrozy)

mysle ze powinien powstac dzial z opisami wojazy bez mozliwosci komentowania przez innych i zamieszszania zdjec nie majacych nic wspolnego z danym opisem i opisujacym

Jest taka możliwość. Jeżeli ktoś będzie chciał aby założyć mu taki wątek, na podobieństwo albumu, w którym tylko on będzie mógł pisać a inni tylko czytać to nie ma sprawy zrobimy. Nie wiem tylko czy nie będzie to sprzeczne z ideą forum, które nawet w nazwie ma "dyskusyjne" Jeśli ktoś ma ochotę spróbować proszę o PW. Jak nie spróbujemy nie będziemy wiedzieć czy to ma jakiś sens.

Bim 
Kombatant
Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Piwa: 178/107
Wysłany: 2008-09-28, 19:37   

Adamo napisał/a:
feste kamperowanie rozpocząć od wczesnej wiosny, tymbardziej, że nasze dzieciaczki preferują wyższe temperaturki, a na Afrzk jesycye cyas bo mamz duo do nadrobienia.
poydrawiam

Kurcze Adamo wciśnij ten przycisk na pulpicie albo przetłumacz :szeroki_usmiech

Odpowiedz do tematu