Adria 660 SP pytanie do użytkowników |
Autor |
Wiadomość |
vincent
zaawansowany

Twój sprzęt: Carthago
|
Wysłany: 2014-07-21, 16:38 Adria 660 SP pytanie do użytkowników
|
|
|
Witam,
czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z tą marką, szczerze to nigdy nie miałem okazji oglądać na żywo zabudowy tego producenta a na zdjęciach prezentują się zacnie. może podpowiecie jakie słabe punkty mają takie zabudowy, na co zwracać uwagę w samochodach z lat 2007-2009?? o taki model chodzi |
_________________ pozdrawiam
vincent - Paweł z załogą |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2014-07-21, 17:18
|
|
|
wszystko zależy od stanu auta, z naciskiem na zabudowę |
|
|
|
 |
vincent
zaawansowany

|
Wysłany: 2014-07-21, 18:38
|
|
|
papamila napisał/a: | wszystko zależy od stanu auta, z naciskiem na zabudowę | tyle tio wiemy, oczywista sprawa, chodziło mi raczej o typowe wady (usterki) modeli ze stajni Adria |
|
|
|
 |
Qcyk
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Elnagh Baron 73G
Nazwa załogi: Qcyki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2012 Piwa: 8/10 Skąd: Szydłowiec
|
Wysłany: 2014-08-04, 17:23
|
|
|
Zabudowa ciepła zimą a latem dobrze izoluje ciepło. Dostępność części zamiennych od 2 do 3 tygodni w Elcamp -ie . Jedyną usterką jaką miałem do tej pory to nie działające lampki obrysowe
Jeżeli stan środka odpowiada Twoim potrzebą to możesz spokojnie wybrać Adrię. Ja polecam. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania pisz. |
_________________ Pozdrawiamy Agatka i Marcin |
|
|
|
 |
Marek
stary wyga

|
Wysłany: 2014-08-04, 17:50
|
|
|
Potwierdzam co pisze powyżej, eksploatuję od nowości siódmy sezon bez żadnych usterek. Generalnie polecam. Słoweńcy w 2006 roku otworzyli nowy zakład z linią montażową gniazdową na zasadach bezpośredniej wzajemnej kontroli jakości w " wymuszonej" technologii jak Firmie Hymer . Podzespoły typowe od czołowych dostawców, a reszta to gust klienta.
Marek |
_________________ "Róbmy swoje" |
|
|
|
 |
tadek27
zaawansowany

Twój sprzęt: adria coral 660 SP
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Piwa: 2/3 Skąd: Świecie
|
Wysłany: 2014-08-04, 21:31
|
|
|
to i ja się odezwę. użytkuję adrię jak w pytaniu Coral 660 SP od pięciu sezonów.
zabudowa jest bardzo dobrze wykonana nie miałem z niczym problemów , żadnych przecieków zacieków, przewiewów. wygląd zewnętrzny to kwestia gustu i zasobności portfela , tu adria jest schludna , ale bez finezji i fajewerków za to wnętrze jest w extraklasie. wykonanie , funkcjonalność i trwałość to jest to. łóżko nad bagażnikiem jest poprostu wielkie i wygodne. ogrzewanie (mam wersję zimową) pierwsza klasa . na paru wyjazdach trafił mi się lekki mrozek i nie robił na mnie wrażenia. jedyną awarię miałem przy ogrzewaniu trumy , ale to akurat nie wina zabudowy. ogólnie zabudowa przestrzenna na dłuższym postoju nawet w złej aurze można pomieszkać nie wchodząc jeden na drugiego. bagażnik z tyłu to stunia bez dna , przy zbyt dużym załadunku przydają się poduszki na tylnej osi. koniec pisania mi się podoba , trochę doświadczenia mam bo korzystałem z fenda , kolega posiada beninara i posiadałem parę przyczepek lepszych i gorszych |
_________________ Pozdrawiam
tadek
 |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 241/606 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2014-08-04, 23:25
|
|
|
tadek27 napisał/a: | trochę doświadczenia mam bo korzystałem z fenda , |
Jakie odczucia masz z tej marki? |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
vincent
zaawansowany

|
Wysłany: 2014-08-05, 23:19
|
|
|
Dziękuję Wam bardzo za opinie, jak narazie polujemy bo w tym sezonie już 2 razy przeszła mi ADRIA 660SP na nowym ducato koło nosa ale cóż zrobić, szukamy dalej i czekamy na okazję |
|
|
|
 |
tadek27
zaawansowany

Twój sprzęt: adria coral 660 SP
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Piwa: 2/3 Skąd: Świecie
|
Wysłany: 2014-08-15, 14:59
|
|
|
SlawekEwa napisał/a: | tadek27 napisał/a: | trochę doświadczenia mam bo korzystałem z fenda , |
Jakie odczucia masz z tej marki? |
dla mnie fajna marka . bardzo dobrze wykonana i ma"to coś" w wyglądziw zewnętrznym. Kożystałem z alkowy miała świetnie dołożone nakładki progowe i na drzwiach samochodu , przez to kabina nie wyglądała jak seryjny samochód. |
_________________ Pozdrawiam
tadek
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|