|
|
|
Kamperowe assistance w PZU |
| Autor |
Wiadomość |
RRycho
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VIETKA, KEA P83 na Jumperze
Nazwa załogi: Jolanda & Rycho
|
Wysłany: 2014-07-26, 09:53
|
|
|
Mój Agent PZU (dobry, stary znajomy...) lojalnie ostrzegł mnie że Assistance nie mam! a trzy lata temu było w pakiecie z całym ubezpieczeniem.
Więc wykupiłem w PZMOT..... mam potwierdzone mailowo od nich odpowiedzi na trudne pytania i wątpliwości więc chyba OK? |
_________________ "Są drogi którymi się nie przejedzie" - Sun Tzu, ok 500 BC
 |
|
|
|
 |
CAPOMAN
weteran

Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Maj 2014 Piwa: 37/34 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2014-07-26, 16:13
|
|
|
Także chciałem ubezpieczyć się w PZ MOT, ale.... mają jeden warunek, którego nie spełniam..
Ubezpieczony pojazd nie może być zarejestrowany na więcej osób niż 7- a mój mam na 8 i ... klops...
No cóż - szukam dalej innej oferty.
ps. na podstawie regulaminu jaki maja na swojej stronie... |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 333/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2014-07-26, 17:00
|
|
|
| W GetinBanku na kartę tzw. paliwową assistans dają za darmo na wszystkie auta właściciela karty. Jeżeli zrobisz miesięcznie 5 płatności, karta darmowa i jeszcze do paliwa dopłacają. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 333/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2014-07-29, 07:44
|
|
|
| Dodam, że ubezpieczycielem jest Link 4. Dla pewności wysłałem pismo z danymi mojego kampera dla potwierdzenia. Po otrzymaniu odpowiedzi poinformuje CT. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|