|
|
Rumunia 2.08-17.08 chętni ???? |
Autor |
Wiadomość |
DarekK
zaawansowany

Twój sprzęt: IVECO SAFARIWAYS Amerigo Wespucci
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Cze 2008 Piwa: 4/9 Skąd: Podlaskie
|
Wysłany: 2008-09-29, 22:46
|
|
|
Pewnie tak - jechałem za Wami od Braszowa do Brana (Branu?) Było dość późne popołudnie - początkowo mieliśmy się tam zatrzymać na dłużej, ale po wstępnych oględzinach gdzie to Dracula miał urzędować pojechaliśmy dalej w stronę Curtea De Agres. Na pamiątkę zdjęcie zamku
Tak na marginesie, czy nocowaliście w Rumunii na jakichś campingach, bo my ponad dwa tygodnie nie odwiedziliśmy żadnego. Naprawdę super kraj dla "wolnej i swobodnej turystyki".
DSC01421.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 138 raz(y) 45,13 KB |
|
_________________ Powyższa wypowiedź to moja opinia w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani dziś ani w dniach następnych. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
 |
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/235 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2008-09-30, 11:27
|
|
|
Pamiętam, że jechałeś za nami. Później skręciłeś w prawo, my podjechaliśmy pod zamek i zawróciliśmy w uliczkę w którą skręciłeś, myśleliśmy że zatrzymałeś się gdzieś w pobliżu, ale nigdzie już Ciebie nie było. W Bran nocowaliśmy na kempingu "Vampire" i to był jedyny dla nas kemping w Rumuni. Pozostałe noclegi na dziko. |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
AUTOJUR
Kombatant

Twój sprzęt: TRANSIT-RIVIERA 1996
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Piwa: 9/1 Skąd: Poznań okolica
|
Wysłany: 2008-09-30, 11:34
|
|
|
To też jedyny który spotkałem i można nazywać Kempingiem i jest prowadzony przez Holendra |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|