Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: janusz
2014-10-14, 22:01
Puchar Polski w Siatkóce Plażowej Kolobrzeg
Autor Wiadomość
Cyryl 
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Piwa: 312/16
Wysłany: 2014-07-27, 19:52   Puchar Polski w Siatkóce Plażowej Kolobrzeg

chciałbym zaprosić kolegów z forum na Puchar Polski w siatkówce plażowej oldboy-ów. turniej odbędzie się na plaży miejskiej w Kołobrzegu, przy Hotelu Marine w dniach 2-3.08.2014r.

jak ktoś by był w tym czasie w Kołobrzegu lub w pobliżu zapraszam do kibicowania. w końcu jestem waszym reprezentantem, jakby nie było.
szczególnie w sobotę wieczorem na imprezkę przed kamperem w ośrodku wypoczynkowym "Urok Morza" Antoniego Sułkowskiego 8.

na mistrzostwach siatkówki halowej w Drzonkowie 4 miejsce, na mistrzostwach Polski w plażówce we Wrześni 7 miejsce.

Postaw piwo autorowi tego posta

Cyryl 
Kombatant

Wysłany: 2014-08-03, 22:27   

w Kołobrzegu na plaży grubo ponad 30 stopni.
w Pucharze Polski w Siatkówce Plażowej Oldboy-ów zachowałem 7 miejsce z Mistrzostw Polski.

w sobotę grałem 4 mecze w tym ukropie.

ciekawą taktykę zastosowali koledzy w Oławy, mając grać dzisiaj rano z kolegami z Gdańska. na sobotnim bankiecie próbowali upić jednego z przeciwników. i udało im się to bardzo zgrabnie (wrócili o 4 rano - o 9 grali), ale nie przewidzieli, że u przeciwników będzie jeden pijany, a drugi trzeźwi, natomiast u nich obaj pijani, więc dzisiaj rano dość łatwo polegli.

najciekawszy był kemping na którym stałem kamperem.
między hotelami supernowoczesnymi, gdzie nocleg kosztuje 700zł/doba, jest kemping Uroki Morza, który powinno się nazwać Uroki PRL, ale ten PRL za Gomółki. domki z lat 50-tych, zgniłe, przyczepy kempingowe z powybijanymi oknami. całość bardziej przypomina brazylijskie fawele.
mi jednak wystarczył prąd w miarę czysty prysznic i 20m do plaży na której graliśmy.

brams 
Kombatant

Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010
Piwa: 172/171
Wysłany: 2014-08-04, 09:14   

W takie upały połączenie siatkówki z alkoholem jest jakimś absurdem.

Nie wystarczyłby sam alkohol?

Cyryl - gratulacje.

Ty to masz zdrowie!

Cyryl 
Kombatant

Wysłany: 2014-08-06, 06:16   

na mistrzostwach Polski i pucharze na plaży nie ma przypadkowych zawodników.
ja w zależności od szczęścia i dyspozycji mogę plasować się między 5, a 10 miejscem. pierwsze 4 są nieosiągalne dla średniego zawodnika z takich zawodów grającego 2-3 razy w tygodniu, oni grają codziennie przeplatając to siłownią i bieganiem.

w strefie medalowej goście w moim wieku 1,5 godziny przed meczem zaczynają walczyć z gumami jak na siłowni, godzinę przed meczem zaczynają rozgrzewkę z piłką, aby na mecz być właściwie rozgrzanym, a to wszystko w temperaturze ponad 30 stopniu.
dodatkowo przed turniejem nad morzem siedzą nad Bałtykiem co najmniej dwa tygodnie, aby oswoić się z innym piachem i innym wiatrem.
jeden z takich - Witek Poinc (59 rocznik) grający na co dzień w kategorii +55 zwykle wygrywając, w Kołobrzegu zagrał dwie kategorie wiekowe niżej i zdobył brązowy medal.

Odpowiedz do tematu