|
|
|
KASZUBY - camping Tamowa - Zawory |
| Autor |
Wiadomość |
kodi
weteran
Nazwa załogi: kodin@poczta.onet.pl
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2011 Piwa: 35/9 Skąd: Miszewko, k. 3city
|
|
|
|
 |
marekoliva
weteran

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter Rimor Sailer 700
Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Wrz 2009 Piwa: 40/19 Skąd: Gdańsk - Oliwa
|
Wysłany: 2013-08-23, 12:51
|
|
|
| tak to dokładnie ten |
_________________ Marek
"Ty możesz zwlekać ale czas nie będzie "
 |
|
|
|
 |
salut
weteran

Twój sprzęt: Weinsberg Cara Loft 700 MEH
Nazwa załogi: SALUCIKI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2010 Piwa: 108/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-08-23, 17:03
|
|
|
Byliśmy na kempingu Tamowa - Zawory na początku maja. Okolica piekna, jeziora piekne, natomiast sam kemping to jakaś porazka. Dojazd od strony miejscowości Zawory tylko dla kamperów 4x4, dojazd od Chmielna dużo lepszy, ale też nieciekawy. Za kampera 2 osoby + dziecko zapłaciliśmy ok 40 zł. Za te pieniądze dostalismy toalety z dwoma prysznicami z ciepła woda na żetony. Automaty wrzutowe swoje najlepsze czasy maja juz dawno za soba u Niemca. Jeden prysznic " dawał" ciepła wodę dwa razy dłuzej niż drugi. Umywalki tylko z zimną wodą. Stanowisko dla kota OK. Poza tym kran z wodą umiejscowiony w bardzo dziwnym miejscu. Na pytanie gdzie wylać brudna wodę - dostałem odpowiedź pod siebie. Ciekawe jak to wygląda w sezonie - potoki brudnej wody wypływające z pod kamperów. Generalnie kempingu dla kamerłów nie polecam.
|
_________________ I don't need Google, my wife knows everything !!!
 |
|
|
|
 |
marekoliva
weteran

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter Rimor Sailer 700
Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Wrz 2009 Piwa: 40/19 Skąd: Gdańsk - Oliwa
|
Wysłany: 2013-08-24, 18:52
|
|
|
| MAWI napisał/a: | A może jakiś GPS.Oczywiście po dojechaniu |
Dokładnie z kempingu:
N54° 19'16" E18°7'8" |
_________________ Marek
"Ty możesz zwlekać ale czas nie będzie "
 |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno

|
Wysłany: 2013-08-24, 19:16
|
|
|
| marekoliva napisał/a: | | MAWI napisał/a: | A może jakiś GPS.Oczywiście po dojechaniu |
Dokładnie z kempingu:
N54° 19'16" E18°7'8" |
DZIĘKI |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
piotrul
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato-Adria(była) Iveco 4x4 w budowie
|
Wysłany: 2014-08-08, 14:10
|
|
|
Jak ktoś lubi "darcie ryja" i umcu, umcu do 4. rano, to serdecznie polecam. Właściciel ogólnie na w d. swoja klientelę. Ważna jest kasa. O godz. 1.00 (w nocy) zadzwoniłem żeby zareagował... z pytaniem czy tu obowiązuje cisza nocna? zaspany głos coś tam zabełkotał... Na tablicy ja wół stoi, że cisza nocna od 22-7. Kto ma o to dbać? Zapłaciłem kasę, wcale nie taką małą, więc jakieś minimum kultury mi się należy. Przed wyjazdem chciałem "zahaczyć" kogoś w recepcji o wyjaśnienia... oczywiście nikogo nie było.
Byłem tam 2 razy. Pierwszy i ostatni.
PS.
Przyjechaliśmy we wtorek, w barze nawet piwa nie było. Znudzony pan, którego oderwałem od kompa poinformował, że w "łikend" wszystko wypili i nie było komu zamówić. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|