Twój sprzęt: Fiat Dukato IV 2,3 Multijet
Nazwa załogi: DANUSIA OLEK
Wysłany: 2014-08-14, 00:52
Heniu !
Jesteś nieoceniony w fotoreportażach ze spotkań. Zaspokoiłeś naszą ciekawość i myślę ,że i innych którzy nie mogli być w Iławie. Pozdrawiamy Danusia i Olek . Piffffko leci.
_________________ "Carpe Diem " - a może Camper Diem ???
Twój sprzęt: Elnagh Baron 73G
Nazwa załogi: Qcyki Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2012 Piwa: 8/10 Skąd: Szydłowiec
Wysłany: 2014-08-14, 11:28
Dziękujemy za wspaniałe chwile spędzone razem z uczestnikami Złotej Tarki oraz niesamowite wrażenia jazzowe . A Henio jak zwykle the best w roli reportera CT .
Piwko dla Ciebie
Szkoda, że moj imiennik ze Szczecina nie mial okazji tego zobaczyć
Mi też go szkoda. Chyba został zanudzony poprzedzającym występem.
_________________ Mirek ze Szczecina
I znowu jeden post więcej Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a później pokona doświadczeniem. www.shippol.plwww.uszczelki-cnc.pl
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
Wysłany: 2014-08-16, 19:44
Kochani!
Jestem dumny, że mam takie Koleżanki i takich Kolegów.
"Złota Tarka" bez Was byłaby już nie ta sama. Stanowimy ważny element krajobrazu w tej pięknej imprezie. Takie zdanie o nas mają ludzie, którzy ją tworzą, zarówno dyrektor festiwalu, dyrektor artystyczny, rzecznik prasowy festiwalu, stara wiara jazzmanów ze "Stodoły oraz prowadzący konkursowy koncert i nocne jam session - Andrzej Śmigielski. Nie muszę dodawać, że Danuta Błażejczyk zachorowała na kampera, ale przedtem powiedziała o naszej gromadce wiele ciepłych słów.
Wraz z Mirkiem dziękujemy Wam za kapitalną postawę i wspaniałą zabawę.
Kolegom, którzy starali się nam pomagać, dziękujemy szczególnie.
Elwoodowi bardzo, bardzo dziękujemy za przywiezienie naszych szafek elektrycznych.
Matiasowi, naszemu nowemu koledze, dzięki serdeczne za aktywny udział w akcji zbiórki na rzecz pomnika Louisa Armstronga i fundowanie piwka.
Co tu dalej gadać! Byliście wszyscy fantastyczni!
Postawię parę piwek za piękne zdjęcia, powspominam jak to było i ... już wędruję myślami...co to będzie w Iławie za rok?
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nazwa załogi: Beata i Grzegorz
Wysłany: 2014-08-16, 21:32
Przybyło mi kolejne pifko
Tadziu , jeśli to od Ciebie za moje zdjęcia , to bardzo dziękuję!
Jestem w tej dziedzinie wielkim dyletantem i wrzucenie tych zdjęć na forum zajęło mi sporo godzin
Pozdrowionka!
_________________ Nihil est ab omni parte beatum.
Nie ma rzeczy ze wszystkich stron szczęśliwej.
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/482 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
Wysłany: 2014-08-16, 22:37
Nie chce moj przyjacielu, imienniku, denerwować Cie umieszczajac jeszcze kilka linkow Gunhild Carling..........ale musze, tak mi przypadła do gustu, wybacz:mrgreen:
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum