|
|
Droga Presov - Kosice |
Autor |
Wiadomość |
MrTommy
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fendt Diamant 650
Nazwa załogi: Tommy's Family
|
Wysłany: 2014-08-18, 21:50
|
|
|
kubryk1 napisał/a: | Ot i z prostego pytania zrodziła sie głupawa dyskusja. Nie taki miałem cel stawiając pytanie. Poniewaz uzyskałem odpowiedź, że mozna pojechać i z winieta i bez niej, co całkowicie mnie zadawala, proponuję zamknąc temat, bo niektórzy respondenci po prostu sie osmieszają swoimi wypowiedziami. Starajmy sie dyskutować stricte na zadany temat... |
Spoko, nie irytuj się, to 99% wypowiedzi zawiera lekką nutkę złośliwości, połączoną ze szczyptą dowcipu o zabarwieniu erotycznym
Twoje pytanie samo w sobie zachęciło do różnych odpowiedzi, zawsze jest alternatywa dla drogi płatnej, jeśli tylko ci się zamarzy możesz przejechać Europę w szerz i wzdłuż, kwestia zawsze jest jedna, czy masz na to czas i chęci! |
_________________ Come fly with me.................
Zamieniłem Kampera na przyczepę, cieszyć sie czy płakać?
 |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2014-08-19, 08:50
|
|
|
kubryk1 napisał/a: | Ot i z prostego pytania zrodziła sie głupawa dyskusja. Nie taki miałem cel stawiając pytanie. Poniewaz uzyskałem odpowiedź, że mozna pojechać i z winieta i bez niej, co całkowicie mnie zadawala, proponuję zamknąc temat, bo niektórzy respondenci po prostu sie osmieszają swoimi wypowiedziami. Starajmy sie dyskutować stricte na zadany temat... |
Jaka głupawa? Masz pełną info i poznałeś przy okazji cenę wina w piwniczkach za co powinniśmy napić się chociaż wirtualnego piwa. |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 477/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2014-08-19, 09:37
|
|
|
kubryk1 napisał/a: | Starajmy sie dyskutować stricte na zadany temat |
Nudziarz / marzyciel
Hołowczyc w Auto mapie Ci konkretnie odpowie : "za 600 metrów skręć w prawo"
jak sobie ustawisz w parametrach " Omijaj płatne drogi lub pytaj, ustaw punkty VIA .... , potem sprawdź trasę bo bywa ,że poknoci ... itd itp. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2014-08-19, 14:02
|
|
|
Bronek napisał/a: | Hołowczyc w Auto mapie Ci konkretnie odpowie : |
Jak masz z tego roku, bo odcinek nowy. |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 477/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2014-08-19, 18:38
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | Bronek napisał/a: | Hołowczyc w Auto mapie Ci konkretnie odpowie : |
Jak masz z tego roku, bo odcinek nowy. |
To nie ma znaczenia ...............Konkretnie na temat i tyle ..........Ale czy rzetelnie to druga sprawa .
Hołowczyc ma tez poczucie humoru , nawet w automapie.
O czym sie wielokrotnie przekonałem . |
|
|
|
 |
onionskin
stary wyga
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Gru 2013 Piwa: 46/141 Skąd: FMI
|
Wysłany: 2014-08-20, 11:04
|
|
|
Bronek napisał/a: | ................. , potem sprawdź trasę bo bywa ,że poknoci ... itd itp. |
I jak zwykle lepiej sprawdzić to na mapach OpenStreetMap:
http://tinyurl.com/mooa96b
Widać trochę więcej przydatnych szczegółów niż na goglu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|