Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
spontaniczna wyprawa szymka1967 do grecji
Autor Wiadomość
artanek
weteran

Piwa: 23/1
Wysłany: 2014-10-24, 21:06   

szymek1967 napisał/a:
trudno artanek,jakos bedę musial z tym zyc choc przyznam ze bedzie ciężko :oops:
ps.

fajniusiego masz pisiaka :spoko
Jako że jestem Katolik odpuszczam ci te przewinienie ale na drugi raż zważ że nie każdy jest geniuszem .Nawet SŁOWACKI,MICKEWICZ I WYSPIANSKI oraz wielu innych geniuszy piura popełniali błedy ortograficzne poprawiane puzniej przez wydawców.

Postaw piwo autorowi tego posta

szymek1967 
Kombatant

Twój sprzęt: VW colorado KARMANN
Nazwa załogi: rodzinka
Otrzymał 37 piw(a)
Wysłany: 2014-10-24, 21:14   

Bog
artanek napisał/a:
Jako że jestem Katolik odpuszczam ci te przewinienie ale na drugi raż zważ że nie każdy jest geniuszem .Nawet SŁOWACKI,MICKEWICZ I WYSPIANSKI oraz wielu innych geniuszy piura popełniali błedy ortograficzne poprawiane puzniej przez wydawców.

Bogu Chwała :ok

ps. to odpusc jeszcze troche i pisz relacje :spoko

Tadeusz 
Administrator
CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Piwa: 1610/2356
Wysłany: 2014-10-25, 10:29   

artanek napisał/a:
Szymek pisze sie Montenegro -nie monte negro. Nazwa geograficzna . To w rewanżu z relacji z mojej relacjiw której zauważyłeś tylko bład ortograficzny .Od tego dnia z żadnej podróży już nigdy nie napisze na tym forum żadnej relacji z podróży Jak masz honor to zrób to samo . A było ich kilka i to z wielu miejc .Błędów popełniasz wiele-ortograficznych , stylistycznych ale dla mnie to małe piwo .Jednak jak krytykujesz i wymagasz od innychy to popatrz w lustro.To ja Szymek .Mnie wolno inni to analfabeci.Ale na pocieszenie dam ci fotki bez komentarza z podróży które chciałem opisac i zamieścic fotki a nigdy tego od twojego asurdalnego wpisu nie zrobiłem.To tylko pare fotek z nie wszystkich panstw i miejsć w których bylismy ale nigdy już relacji z nich nie będzie.

Artanku, czy z powodu zachowań szymka jest sens karać wszystkich Kolegów z forum?

Czekamy na Twoje relacje i prosimy o nie. :ok

Szymka możesz ukarać inaczej. :szeroki_usmiech

szymek1967 
Kombatant

Otrzymał 37 piw(a)
Wysłany: 2014-10-25, 15:34   

tadziu,
artanek napisał ze jako katolik i dobry człek przebacza mnie wszytkie przewinienia
i tego sie 3majmy :mrgreen:

a ze karac społecznosc kamperowa za jednego wyrzutka jest rzeczą niedorzeczną i wielce niesprawiedliwą to inna sprawa :-P

wierze głeboko iż nasz kolega wie to doskonale i juz wkrótce zamiesci na forum swoja relację z grzybobrania łechcąc nasze zmysły widokiem pieknych dzikich lasów i jeszcze piękniejszych brązowych kapeluszy :spoko

Wyświetl szczegóły
Tadeusz 
Administrator
CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Piwa: 1610/2356
Wysłany: 2014-10-25, 16:09   

:wyszczerzony: :haha: :haha: :haha:

artanek
weteran

Piwa: 23/1
Wysłany: 2014-10-25, 17:57   

Tadeusz napisał/a:
artanek napisał/a:
Szymek pisze sie Montenegro -nie monte negro. Nazwa geograficzna . To w rewanżu z relacji z mojej relacjiw której zauważyłeś tylko bład ortograficzny .Od tego dnia z żadnej podróży już nigdy nie napisze na tym forum żadnej relacji z podróży Jak masz honor to zrób to samo . A było ich kilka i to z wielu miejc .Błędów popełniasz wiele-ortograficznych , stylistycznych ale dla mnie to małe piwo .Jednak jak krytykujesz i wymagasz od innychy to popatrz w lustro.To ja Szymek .Mnie wolno inni to analfabeci.Ale na pocieszenie dam ci fotki bez komentarza z podróży które chciałem opisac i zamieścic fotki a nigdy tego od twojego asurdalnego wpisu nie zrobiłem.To tylko pare fotek z nie wszystkich panstw i miejsć w których bylismy ale nigdy już relacji z nich nie będzie.

Artanku, czy z powodu zachowań szymka jest sens karać wszystkich Kolegów z forum?

Czekamy na Twoje relacje i prosimy o nie. :ok

Szymka możesz ukarać inaczej. :szeroki_usmiech

Nigdy nie zmieniam zdania bo gdybym to zrobił stracił bym szacunek sam do siebie .Notatki z podrózy podarte i na smietniku .I tak niech zostanie .Nigdy nawet na mysl mi nie przyszło żeby kogoś karac bo w sumie ukarałem sam siebie .Jest jeszcze coś takiego że ma sie uczucie i zadaje pytanie - po co ,na co i po jakie licho kiedy zawsze znajdzie sie ktoś co po prostu zepsuje ci cała zabawe.

Postaw piwo autorowi tego posta

szymek1967 
Kombatant

Otrzymał 37 piw(a)
Wysłany: 2014-10-25, 18:29   

nie bądz forumowym masochistą artanek :)
nie daj sie prosić :!:
dawaj relacje z tegorocznego grzybobrania :idea:

wieść gminna niesie ze jestes liderem w te klocki :ok

ps. szacunek rzecz nabyta -raz sie go traci drugim razem zyskuje ,
zwłaszcza do samego siebie,o !
:spoko

martini44 
Kombatant

Piwa: 72/168
Wysłany: 2014-10-26, 17:26   

szymku znam artanka i wiem że jak coś postanowi to idzie po trupach do celu.... artanek jest Twardym śląskim chopem i wątpie aby zmienił zdanie !!!!!!!!!!!

szymek1967 
Kombatant

Otrzymał 37 piw(a)
Wysłany: 2014-10-26, 18:20   

e tam...
ja tez znam takich twardzieli którzy ostatecznie ulegli namowom i sugestiom przyjacioł :)

z pewnoscia gdy artanek bedzie miał ciekawa foto-relacje to umiesci ja na forum
a błędy coz...
nie popełnia ich ten kto nic nie robi,o !

ps. mnie forumowy brat nieustannie strofuje iz wale byki jak ta lala pisząc wszystko
z małej litery i co ? i wcale sie na niego nie obrazam a wrecz dziękuje ze z uwaga czyta moje posty :)

artanek wie ze publicznie go nie pietnowałem a tylko raz na priva posłałem przyjacielską uwagę :spoko

osobiscie czekam na relacje z grzybobrania kol. artanek :wyszczerzony:

szymek1967 
Kombatant

Otrzymał 37 piw(a)
Wysłany: 2014-10-26, 18:22   

e tam...
ja tez znam takich twardzieli którzy ostatecznie ulegli namowom i sugestiom przyjacioł :)

z pewnoscia gdy artanek bedzie miał ciekawa foto-relacje to umiesci ja na forum
a błędy coz...
nie popełnia ich ten kto nic nie robi,o !

ps. mnie forumowy brat nieustannie strofuje iz wale byki jak ta lala pisząc wszystko
z małej litery i co ? i wcale sie na niego nie obrazam a wrecz jestem mu wdzieczny ze z uwaga czyta moje posty :)

artanek wie ze publicznie go nie pietnowałem a tylko raz na priva posłałem przyjacielską uwagę :spoko

osobiscie czekam na relacje z grzybobrania kol. artanek :wyszczerzony:

martini44 
Kombatant

Piwa: 72/168
Wysłany: 2014-10-26, 18:40   

oboje macie podobne charaktery ale podejscie do życia troszke inne (wydaje mi się że wynika to z charakteru wykonywanej pracy )..... jeśli chodzi o grzyby i podróże to Artanek naprawdę jest przodowym z mojego punktu widzenia :szeroki_usmiech ....

Rawic 
Kombatant

Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek
Piwa: 53/3
Wysłany: 2014-10-26, 21:34   

szymek1967 napisał/a:
wcale sie na niego nie obrazam
szymek1967 napisał/a:
wcale sie na niego nie obrazam
Szymku, czy prawda wielokrotnie powtarzana staje się kłamstwem, bo kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się ponoć prawdą :ok

Odpowiedz do tematu