Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 157/51 Skąd: Ostrowiec Św
Wysłany: 2014-11-06, 14:49
Stare odgrzewane kotlety. Szkoda tylko ,że trafiły nie do tego garczka co trzeba i zrobił się niezły bigos....
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
Nazwa załogi: Beata i Grzegorz
Wysłany: 2014-11-06, 20:03
Tego tematu o Cserkeszolo nie założył Koko , tylko ja poprosiłam Gina o wydzielenie tego z "Dlaczego termy , dlaczego w Buku."
Ja nikomu nie bronię pisać o innych termach. Jednak czemu Cserkeszolo w temacie Buku?
Omega zachęcał Koko , by kontynuował temat ( u mnie), ale nie zaproponował tego w swoim temacie - "Węgry -Buk. Ciekawe czemu ?
W sumie zrozumiałam , że jeśli ktoś opisuje np. wyprawę do Grecji , to ja spokojnie mogę w tym temacie wrzucić moje zdjęcia z Włoch ???
Tak właśnie postąpiliście ze mną
_________________ Nihil est ab omni parte beatum.
Nie ma rzeczy ze wszystkich stron szczęśliwej.
Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINE 4.8 I Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Sty 2007 Piwa: 70/31 Skąd: Radom
Wysłany: 2014-11-06, 21:43
janusz napisał/a:
slawwoj napisał/a:
Piwo dla Koko za przedstawienie Cserkeszolo. Za odwagę .
Zaraz, zaraz. Piwo Koko'wi za przedstawienie Cserekecośtam należy się bezwzględnie. Becie za Buk również. Porównywanie dwóch albo kilku takich miejsc jest jak najbardziej moim zdaniem dobrym pomysłem. Nawet umieszczenie takiego wplecenia jednych term do drugich nie jest bardzo bez sensu bo zawsze daje się wydzielić jeden basen od drugiego a chociaż dyskusja ma się o co zaczepić. Dzięki "poczytności" wątku więcej ludzi dowiaduje się, że są fajne miejsca na Ziemi w których nas jeszcze nie było.
Trochę nie wiem czemu piwo za odwagę
Dlatego że praktyka tak się ma co opisał O.D.
_________________ KoKo
Piszę tylko merytorycznie.
Mądrzy ludzie wiedzą przed a nie po
Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2014-11-06, 22:01
koko napisał/a:
Dlatego że praktyka tak się ma
Praktyka to tak się ma, że często znajdzie się dyskutant który ni z gruchy ni z pietruchy wywali swoje frustracje i animozje.
Ma jakieś kompleksy i wali odłamkowymi ślepakami gdzie popadnie.
Jak to może być, że biedne Polaczki szlajają się po zagranicznych kurortach i przy tym bawią się wesoło. Gdzie sprawiedliwość. Gdzie podziw dla zachodnich, lepszych nacji.
Najfajniejszy watek na forum można rozpie... jesli tylko się chce.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 297/155 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2014-11-07, 09:31
janusz napisał/a:
koko napisał/a:
Dlatego że praktyka tak się ma
Praktyka to tak się ma, że często znajdzie się dyskutant który ni z gruchy ni z pietruchy wywali swoje frustracje i animozje.
Ma jakieś kompleksy i wali odłamkowymi ślepakami gdzie popadnie.
Jak to może być, że biedne Polaczki szlajają się po zagranicznych kurortach i przy tym bawią się wesoło. Gdzie sprawiedliwość. Gdzie podziw dla zachodnich, lepszych nacji.
Najfajniejszy watek na forum można rozpie... jesli tylko się chce.
Piszcie dalej,
Beata o Buku a Konrad o Cserkeszolo, może o innych termach też się cos dowiemy.
Teraz odwiedzimy Cserkeszolo, w Buku bylismy
Nazwa załogi: Wędrowniczek Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Wrz 2013 Piwa: 72/62 Skąd: Stolica
Wysłany: 2014-11-07, 10:27
No to teraz mam rebus dokąd pojechać ?
Na wszelki wypadek pojadę w oba reklamowane miejsca, sprawdzę, porównam i dopiero zajmę stanowisko.
Doceniam obie relacje, obie były ciekawe.
A jeśli chodzi o etatowych "przeszkadzaczy" w pisaniu określonego tematu, to jest ich wielu - niestety. Skutecznie potrafią popsuć niemal każdy temat. Wielokrotnie tego doświadczyłem i nie raz byłem zniechęcony. Chyba się nudzą i muszą, tak dla zabawy wszystko, innym psuć.
Są i tacy, którzy nie mają nawet kampera, ale prawie, w każdym wątku zabierają głos, głos etatowego psuja.
A fe, p s u j e.
Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 253/624 Skąd: z głębokiego buszu
Wysłany: 2014-11-07, 17:58
Andrzej5707 napisał/a:
Chyba trzeba będzie całkowicie zaprzestać korzystania z forum CT ?
Rozumiem teraz doskonale, tych, którzy już podjęli takie decyzje.
Ludzie w dupach wam się poprzewracało. Nie traktujcie forum jako być albo nie być. Wpadnie jeden z drugim na chwilę i już jakieś pretensje do całego świata. Luzik , luzik w bytności na forum. Ci co podjęli takie decyzje widocznie za "ambitni" byli
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2014-11-07, 18:20
Zaraz, zaraz – czegoś nie rozumiem –czy jak pisał Janusz– „walimy odłamkowymi ślepakami gdzie popadnie”, a może –„ Ludzie w dupach wam się poprzewracało” –SławekEwa, no i „Święta Prawda” – koko. Drodzy przyjaciele – więcej dystansu do siebie i innych. Forum jest OK. i nie muszę Was do tego przekonywać.
William Shakespeare (Szekspir)
Kochaj wszystkich. Ufaj niewielu. Bądź gotów do walki, ale jej nie wszczynaj. Pielęgnuj przyjaźnie.
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
zbyszekwoj, Co napisałem o sobie, no co ?
Komu kiedykolwiek przeszkadzałem, no komu ?
A głoś zabieram jedynie w sprawach, które mnie interesują.
Chyba trzeba będzie całkowicie zaprzestać korzystania z forum CT ?
Rozumiem teraz doskonale, tych, którzy już podjęli takie decyzje.
Andrzejku ja tylko awróciłem żartobliwie uwagę ,że nie masz kamperka bo pochwaliłeś się ,że sprzedałeś. Nie załapałeś aluzji i tylko tyle. Na zgodę stawiam Ci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum