|
|
Festiwal Legend Rocka |
Autor |
Wiadomość |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 189/898 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2014-12-09, 21:37 Festiwal Legend Rocka
|
|
|
Przepraszam Camper Band że się wtrancam, bom nawet nie członek tegoż, ale muszę !
Wpadły mi w oko poruszające informacje:
Festiwal w tym roku to m. in. Carlos Santana (4 lipca) i Bob Dylan (5 lipca 15')
Naradziliśmy się z towarzyszami i zapadła decyzja: tam spędzimy kilka dni wakacyjnych ! Nie zobaczyć ich, być może ostatni raz w Polsce, byłoby grzechem i sądzę, że nawet szymek by się z tym zgodził
A może ktoś z koleżeństwa ma dobry układ z Doliną i zlocik jakowyś tam zorganizuje ? Taką ideę podrzucam ... |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/235 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2014-12-10, 18:18
|
|
|
Brat napisał/a: | Taką ideę podrzucam ... |
1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1604 raz(y) 26,31 KB |
2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1604 raz(y) 13,67 KB |
|
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
westa76
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Vw T2 Westfalia, Fiat Ducato L3H3
Nazwa załogi: Miziaki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Cze 2011 Piwa: 5/17 Skąd: Żuławy
|
Wysłany: 2014-12-10, 19:22
|
|
|
Widzę, że Dylan się zadomowił, w tym roku też był w lipcu ;-)
Pojechaliśmy w sumie go posłuchać, a nie oglądać, obok amfiteatru są duże darmowe parkingi, znaczy się trawiaste pola na których można parkować, na które bardzo dużo ludzi przyjeżdża posłuchać koncertów. Jeśli jedziecie na koncert, żeby oglądać, tzn być pełnoprawnym uczestnikiem z biletem do amfiteatru, to nie planujcie wyjazdu zaraz po imprezie, bo korek robi się maksiarski, chyba nikt nie kieruje ruchem, a przynajmniej ja nie zauważyłem bo ciemno było a obserwowałem to sobie spokojnie z krzesełka z piwkiem w ręku. W nocy cicho i spokojnie, rano tylko słońce obudziło bo cienia jak na lekarstwo.
Pozdrawiamy
Miziaki |
|
|
|
 |
DI STEFANO
weteran
Twój sprzęt: Wygodny camper z wozidłem i zmywarką
Pomógł: 14 razy Dołączył: 26 Paź 2008 Piwa: 76/72 Skąd: tam gdzie lepiej
|
Wysłany: 2014-12-11, 19:39
|
|
|
Do Doliny zjeżdzam już od kilku lat.
Bawiłem się przy The Animals,Glitter,Rubeters,Bonnie Tyler,Electric Light,Ten Years After,T.Rex,Slade,Samantha Fox,szalonej Suzie Quatro,bratniej grupy OMEGA,niezapomnianego Santany czy bombowej wiecznie młodej grupie DEEP PURPLE i ich niezapomnianych przebojów.
Z naszych przygrywali TSA,DZEM,Budka Krystynka Prońko i oczywiście ciągle szlifujący i podnoszące swoje umiejętności zespól KRUK (grają muzykę zbliżoną do Purpli).
Na terenie Doliny na czas festiwalu uruchamiane jest pole namiotowe z zapleczem (ceny lekko pół śmieszne).
Do pola prowadzi dobra asfaltowa droga brodem przez strumyk.
Ja za zgodą właściciela z uwagi na niskie zawieszenie campera zatrzymywałem się na betonowym parkingu bezpośrednio przy amfiteatrze (50 m.do wejścia dla wykonawców).
Teren bardzo bezpieczny dyskretnie chroniony,ludziska z obsługi super mili i bardzo bardzo uprzejmi.
Inne atrakcje Doliny:
piękne prywatne ZOO.gondole,łódki,duży park linowy,koniki,bryczki,wioski ludowe,spa,gabinety odnowy biologicznej.spływy kajakowe,wędkowanie.
Piękny kościółek na wyspie z super oprawą mszy świętej w sobotę z udzieleniem ślubu kościelnego,i wiele wiele innych.
Ciepłą letnia noce koniecznie należy udać się z żoną/mężem,narzeczoną/narzeczonym na długi romantyczny spacer parkowymi alejkami gdzie czekają bardzo miłe niespodzianki.
Niestety nie ujawnię jakie gdyż samemu trzeba tego doświadczyć.
Ogólnie stwierdzić muszę,że każdy mój przyjazd do Doliny Ch. to nowe sympatyczne i miłe doznania.
Brat
Pomysł ze festiwalowym zlotem uważam za bardzo dobry i wyrażam nadzieję,że -po wcześniejszym uzgodnieniach z właścicielem obiektu - można go przygotować w przyszłym roku.
Chętnie włączę się w jego organizacje w miare posiadanego wolnego czasu.
Pozdrawiam
Stefan |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 142/306 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2014-12-22, 20:37
|
|
|
3 Lipca ma wystąpić ZZ Top.
Oj ślinka leci ... |
|
|
|
 |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 296/156 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2014-12-22, 22:16
|
|
|
slawwoj napisał/a: | 3 Lipca ma wystąpić ZZ Top. |
Santana tez nie odmówił |
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2014-12-22, 23:21
|
|
|
JaWa napisał/a: | Brat napisał/a: | Taką ideę podrzucam ... |
|
Noooo koncepcja jest dobra Ale chyba warto by ktoś z naszych lokalsów (CT Słupsk) mógł nawiązać kontakt z właścicielami obiektu. Wtedy moglibyśmy być i blisko i nie drogo |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|