| 

|  | 
 |  

| Przesunięty przez: janusz 2008-10-20, 07:20
 | Koczorki dziękują! |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | KOCZORKA   Kombatant

Twój sprzęt: Adria
 Pomogła: 1 raz
 Piwa: 21/22

| 

|  Wysłany: 2008-10-19, 20:47   Koczorki dziękują! |   
 |  
               | 
 |  
               | Chcielibyśmy bardzo podziękować  za tak miłe przyjęcie. Wybaczcie, że nie wymienię wszystkich, ale spotkaliśmy się z tyloma wspaniałymi ludźmi, że nie post, ale książkę by trzeba było napisać. W pierwszej kolejności Eeiczkowi z Mireczkiem,  Elwoodkom  i Rafalchiczkom,  za to, że Nas do Osówka dowieźli cało i zdrowo. Jechaliśmy tam z bijącymi serduchami, bo tak pierwszy raz to strach. Ale było super, a nawet jeszcze fajniej. Poznaliśmy kapitalnych ludzi i czas pomknął zbyt szybko. Martesik
  ta piękna i bestia Cię bardzo mocno ściskają, jesteś wodzirejem na bale, tak umiesz rozbawiać bractwo. Mały Camperek
  jest niezastąpiony w wyśmienitych używkach (Hans w wyśmienitym grzańcu, a Lideczka, ta 25-latka w wyśmienitej jajeczniczce na boczusiu - oj! wyśmienitej). Januszkowi  zaś, za jego namiocik, który udzielił nam schronienia i ciepełka. Tolo-Digli,  za cieplutkie polarki, w których poczuliśmy się, że CamperTeam to też my. No i jeszcze AdamBar,  ich źródełko uratowało niejednemu życie. Nie mogę zapomnieć o Wbobosiach,  którzy są przeprzeprzecudowni! i jestem matką chrzestną ich Załogi - WBOBOSIE!. Długo by jeszcze wymieniać. Wszyscy Jesteście przesympatyczni. Specjalnie na koniec zostawiłam podziękowania dla Tadeusza i Halszki, którzy się tą zakręconą ferajną opiekują. Jesteśmy naprawdę zaszczyceni, że mogliśmy Was  poznać, takich ludzi poznaje się rzadko. Jesteście oboje tak serdeczni i to dzięki Wam poczuliśmy się jak w Rodzinie.     Jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim, te dni w Osówce pozostaną w pamięci na całe życie.
 |  
				| _________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam".
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Kamperfan   stary wyga

Twój sprzęt: PILOTE /Ford Transit
 Nazwa załogi: Kamperfani (Kamperfanka i Kamperfan)
 Piwa: 8/3

| 

|  Wysłany: 2008-10-19, 21:56   Re: Koczorki dziękują! |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Koczorki napisał/a: |  	  | .... Martesik ... jesteś wodzirejem .... | 
 W relacji ze zlotu w Zieleninie przesłanej tydzień temu do redakcji Polskiego Caravaningu napisałem m. in.:
 ....Komandorem zlotu był Marcin Gajewski  „Martes” -  znany  w środowisku kamperowym  wodzirej ...
 Cały tekst i fotorelacja z pięknymi zdjęciami Aulosa i faro, rafalcho, ReginyZW oraz Tadeusza ukaże się w najbliższym numerze PC. Jak to jest, że Koczorki czytały już ten tekst
     |  
				| _________________ Prawa autorskie zastrzeżone zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. z późn. zm.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KOCZORKA   Kombatant

| 

|  Wysłany: 2008-10-19, 22:13 |   
 |  
               | 
 |  
               | Kamperfan, my jesteśmy zawsze na bieżąco a nawet przed. Jasnowidztwo nam w tym troszeczkę pomaga.
       |  
				| _________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam".
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | adambar   początkujący forumowicz

Twój sprzęt: ducato weinsberg

| 

|  Wysłany: 2008-10-20, 19:46 |   
 |  
               | 
 |  
               | całe forum dzisiaj debatuje nad polepszeniem organizacji i bezpieczeństwa następnych zlotów - MY AdamBar obiecujemy do nastepnego spotkania powiększyc "  BAR " i uzupełnić wszelkie płyny. Miło było Was poznać . pozdrawiamy i do nastepnego zlotu

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KOCZORKA   Kombatant

| 

|  Wysłany: 2008-10-20, 20:40 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nam też było miło Was poznać, do zobaczyska na Zlotach, a AdamBar do czegoś zobowiązuje więc zacznij już zbierać, żeby było co uzupełniać.       |  
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | bchantal   początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Heku 460
 Nazwa załogi: Maly Camperek
 Postawił 2 piw(a)

| 

|  Wysłany: 2008-10-21, 16:14 |   
 |  
               | 
 |  
               | Hallochen Kaczorkowie, 
 milo bylo was poznac i mam nadzieje ze sie znowu  na nastepnym zlocie spotkamy

Sniadanko bylo naprawde super

a przedewszystkim jajecznica

tylko szkoda ze "krupowki " byly dopiero w niedziele jak juz wszyscy prawie odjechali.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KOCZORKA   Kombatant

| 

|  Wysłany: 2008-10-22, 19:55 |   
 |  
               | 
 |  
               | Oczywiście Lidziu, że się spotkamy. Jesteś super i jajeczniczka też.   Na następny Zlot też przywiozę. My jesteśmy nowi, więc nam się podobało.
 Jak może być jeszcze fajniej to jeszcze lepiej.
 Gorące buziaki, cieszę się, że Cię poznałam.

|  
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | wbobowski   Kombatant
 moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
 Nazwa załogi: Bobosie
 Piwa: 354/135

| 

|  Wysłany: 2008-10-22, 22:07 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Koczorki napisał/a: |  	  | Na następny Zlot też przywiozę. | 
 To my też się piszemy na nią. Pewnie pyszna była.
 |  
				| _________________ Włodek i Ela

Nasze kamperki

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KOCZORKA   Kombatant

| 

|  Wysłany: 2008-10-23, 07:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | Oj, pyszna była,że palce lizać,  a Wbobosie są nr.1 do popróbowanka. Szkoda, że nie spotkamy się w Grudziądzu. Po powrocie od córci proszę o zdjęcia maluszka.
 Pozdróweczka.
     |  
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | wbobowski   Kombatant
 moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
 Nazwa załogi: Bobosie
 Piwa: 354/135

| 

|  Wysłany: 2008-10-23, 15:10 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Koczorki napisał/a: |  	  | Oj, pyszna była,że palce lizać,  a Wbobosie są nr.1 do popróbowanka. Szkoda, że nie spotkamy się w Grudziądzu. Po powrocie od córci proszę o zdjęcia maluszka.
 Pozdróweczka.
     | 
 Zdjęcia będą... a jak smakowały... grzybki?
 |  
				| _________________ Włodek i Ela

Nasze kamperki

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KOCZORKA   Kombatant

| 

|  Wysłany: 2008-10-23, 22:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | Wbobosie, tymi grzybkami bardzo miło zaskoczyliście mnie w Osówce. Wyglądają tak apetycznie, że postanowiłam je zostawić na Święta i poczęstować moich Rodziców z zaznaczeniem ,że są od przemiłych kamperowców Wbobosiów.
 Ślinka
  mi cieknie gdy na nie spoglądam, ale nie ruszę.   Podziękowania!
   |  
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach