toscaner Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 243/264 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2015-03-20, 11:09
Teraz padłem.
Włoch z pierwszej fotki z aparatem z teleobiektywem z pół metra długości właśnie składał sprzęt.
Kto zgadnie co miał jako filtr na końcu obiektywu???
Jak wstanę, to Wam napiszę, ale może ktoś zgadnie.
Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot Pomogła: 5 razy Dołączyła: 07 Paź 2010 Piwa: 402/448 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-03-20, 11:24
No i co to było????
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Nazwa załogi: Toscaner Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 243/264 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2015-03-20, 11:27
Było trochę osób, które patrzyły na słońce przez kliszę rtg. Nawet uwieczniłem jednego, ale z "filtrem" do teleobiektywu to wymiękłem. Wiadomo, że lepsze cokolwiek niż nic. Gościu miał kawałek czarnego worka na śmieci i gumkę do włosów.
Wszystko wraca do normalności, prąd z paneli 9,5A i ...
Wysłany: 2015-03-20, 13:19
dulare napisał/a:
To tutaj nasza biurowa amatorska produkcja, z pozdrowieniami z Krakowa
Nie no to przy moim "pstrykaniu" to pełny professional.
Ale czy ten obraz nie jest odwrócony?
Ja te moje foty to tak byle jak z łapy robiłem, bo nie chciało mi się przekręcać uchwytu z lustrzanki do statywu. W lewej maska, w prawej aparat. Wdech, wydech i strzał.
Kilka się rozmazało, ale te skasowałem już żeby nie kusiło.
Lustrzanką też próbowałem, ale ogniskowa 105 to lipa. W tym przypadku kompakt - lustrzanka 1:0.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum