|
|
|
KTO CHĘTNY maj , czerwiec 2015 |
| Autor |
Wiadomość |
azira
trochę już popisał

Twój sprzęt: Toyota Hilux z plecakiem:)
Nazwa załogi: słodkokwaśni
Dołączyła: 06 Sie 2010 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Lisów, Podmarzysz
|
Wysłany: 2015-03-25, 22:15
|
|
|
Wita Was Edytka i Andrzej - 40 + ( Andrzej z dużym plusem ) .
Wyjeżdzamy do Grecji ok.18.05.15
Może ktoś stworzy z nami małą karawanę ?
Serdecznie pozdrawiamy. |
| Ostatnio zmieniony przez azira 2015-04-29, 19:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
artur35
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: RENAULT MASTER
Nazwa załogi: arturewa
|
Wysłany: 2015-03-26, 18:04
|
|
|
| Witaj azira , na jak długo planujecie wyjazd ? w jaki rejon Grecji chcecie jechać ? |
|
|
|
 |
azira
trochę już popisał

Twój sprzęt: Toyota Hilux z plecakiem:)
Nazwa załogi: słodkokwaśni
Dołączyła: 06 Sie 2010 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Lisów, Podmarzysz
|
Wysłany: 2015-03-26, 20:40
|
|
|
Witam.
Wyjazd planujemy na ok. 20 dni. Przejazd w okolce Salonik w dwie doby, póżniej powoli z plaży na plażę .
Po drodze odwiedzając Delfy, Ateny, Mykeny. Marzymy spędzić 3 dni na Elafonisos ( podobno warto ).
Oczywiście nic na siłe - na pewno nie będzie to ostatni wyjazd w te rejony.
Pozdrawiam
andrzejbieniek@op.pl |
|
|
|
 |
artur35
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: RENAULT MASTER
Nazwa załogi: arturewa
|
Wysłany: 2015-03-27, 15:51
|
|
|
| wstępnie nam sie podoba |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 199/112 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2015-03-27, 21:23
|
|
|
nic tylko spełnienia marzeń
Grunt to powoli a do celu |
|
|
|
 |
tom-cio
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Sty 2014 Piwa: 68/144 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2015-03-28, 16:40
|
|
|
no to ja juz mam termin i wyjazd wyklarowany,napiszcie czy podroz w tym stylu realna
Wyjazd 16.05 kolo poludnia,tak jak pisalem wczesniej,15.05 slub kuzynki,jest jak siostra,musze i chce tam byc,wiec pierwszy dzien jazda okolo 10 h do miejscowosci Smederevo w Serbii.odleglosc 929 km ode mnie ,czyli z Bytomia.Jak ktos moze to niech poda cene za vinietke na wegrzech ,na slowacji kupie tygodniowa za 10e
Dzien drugi,czyli 17.05-poranne zwiedzanie twierdzy i wyjazd w kierunku Thessalonik,posluchalem sie Bronka,ze macedonii nie ma co zwiedzac .Odleglosc 580 i google podaje 6h 20m.Nie wiem na ile to realne,ale czas z pierwszego odcinka by sie zgadzal,do Belgradu zawsze udawalo sie w 10h dojechac(smeredewo jest 20 km w bok).Wiec gdyby ,to nie bede pedzil pojade ze 4 h i staniemy gdzies na dziko.
dzien trzeci,czyli 18.05.Jesli bedziemy spali po drodze to dojazd do Salonik,jak dotrzemy dzien wczesniej to lepiej,bo caly dzien na zwiedzanie-palac,wieza itp,pierwsza w morzu kapiel.wieczorem wyjazd w kierunku miejsca docelowego-tak jak pisalem ,mam tydzien all inclusive wykupiony na evii w miejscowosci Eretria .Chcialbym wyjechac wieczorem i jechac ze 3 h-a tyle i 300 km google podaje do Thermopili.Trzeba dzielnym Spartanom pochylic czola.I tam gdzies nocleg.
no i czwarty dzien ,ja tak jak pisalem jade do Eretrii.zostale 185 km,przez piekny most na wyspe,2h10m,chcialbym byc okolo 14 na miejscu.
No i ja wtedy na tydzien odpadam,oczywiscie bede jezdzil i zwiedzal,Ateny zalicze,cala wyspe tez,ale wiecej pijanstwa i obzarstwa,mam nadzieje ze obsludze moj kamperbus na parkingu przeszkadzac nie bedzie.Powrot mam zaplanowany dokladnie tydzien pozniej ,ale nie zadna gonitwa tylko przez Meteory do Sarandy w Albani,potem wzdluz Albanskiego wybrzeza,Czarnogora,i przez Bosnie do kraju,Na powrot planuje 5,byc moze 6 dni.
No to co lapie sie ktos?Ericson moze pojechac razem i rozjechac sie kolo termopil i spotkac na powrocie?Moze ktos inny chetny.No i tak z lenistwa,jakbyscie mogli to ceny na autostrady podrzucice,wegry,serbia,no i grecja.Takie dla kampera,z gory dzieki
edit:cholerny tablet,wiecznie w klawisze ciezko trafiac ,musialem troche poprawic,bo zamiast spacji mi m wskakuje |
|
|
|
 |
erikson
stary wyga Przyjaciel Billa W
Twój sprzęt: MB T1 ARNOLD,85r. N126E
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2008 Piwa: 11/1 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 2015-03-31, 13:04
|
|
|
| ja niestety muszę przenieść termin wyjazdu na późniejszy, koniec maja lub czerwiec |
_________________ Poloniści nie poprawiajcie mnie,ja i tak się nie nauczę,dysleksja.
 |
|
|
|
 |
tom-cio
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Sty 2014 Piwa: 68/144 Skąd: Bytom
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|