Przesunięty przez: janusz 2015-04-09, 15:50 |
Krasiejów - czy cos wiadomo? |
Autor |
Wiadomość |
ZbigStan
Kombatant
Twój sprzęt: Frankia I 65 SD
Nazwa załogi: Taborygenii, fani Frani.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Gru 2013 Piwa: 883/267 Skąd: Opole
|
Wysłany: 2015-04-25, 05:44
|
|
|
Proponuję aby każdy kamper miał za przednią szybą nazwę załogi i nick [ np. kartka A4]. Myślę, że to pomogłoby, szczególnie nowym na CT, w wzajemnym poznaniu się i uzyskaniu,np. informacji o podróżach opisywanych na forum. Mnie interesują informacje na temat Norwegii. Inni też mogliby się wymienić informacjami. Pozdrawiam i do zobaczenia w Krasiejowie |
_________________ Grecja 2019
Normandia 2019
Czechy 2019
Narty, Włochy 2020 |
|
|
|
|
CAPOMAN
weteran
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Maj 2014 Piwa: 37/34 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2015-04-26, 12:07
|
|
|
Czy można zapisać zabrać z sobą jeszcze jedną ekipę?- niestety nie mają kampera i korzystaliby tylko z namiotu?
Czy jest taka możliwość, aby rozbić namiot? |
|
|
Tadeusz
Administrator CamperPapa
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1578/2280 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-04-26, 13:00
|
|
|
CAPOMAN napisał/a: | Czy można zapisać zabrać z sobą jeszcze jedną ekipę?- niestety nie mają kampera i korzystaliby tylko z namiotu?
Jasne, że tak!. Wszak słyniemy z gościnności i przyjaznego traktowania wszystkich miłośników włóczęgi i przygód.
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
|
|
|
|
|
matu
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: CI Elliot 98XT
Nazwa załogi: Roadrunners
|
Wysłany: 2015-05-05, 20:04
|
|
|
jacek stec napisał/a: | Można przyjechać w czwartek ,ze względu na dzień świąteczny Jura Park spodziewa się dużego ruchu i pełnych parkingów-może się zdarzyć,że od rana trudno się będzie ustawić na naszym placu-wtedy trzeba się przytulić na parkingu ogólnym i po południu przestawić się na nasz plac-tak naprawdę wyjdzie to w praniu-możliwe ,że od razu uda się ustawić na właściwym miejscu.
Ja będę od środy wieczorem na miejscu i każdego przyjeżdżającego kampera pokieruję wg możliwości.Żadnej opłaty za czwartek nie ponosimy. |
Ja w temacie wcześniejszego przyjazdu, nam by najbardziej pasowało dojechać w dwie złogi w środę wieczorem. Czy jest taka opcja? Jakieś dodatkowe opłaty? |
|
|
|
|
CAPOMAN
weteran
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Maj 2014 Piwa: 37/34 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2015-05-07, 18:44
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | CAPOMAN napisał/a: | Czy można zapisać zabrać z sobą jeszcze jedną ekipę?- niestety nie mają kampera i korzystaliby tylko z namiotu?
Jasne, że tak!. Wszak słyniemy z gościnności i przyjaznego traktowania wszystkich miłośników włóczęgi i przygód.
|
W takim bądź razie dopisuję moją drugą ekipę z namiotem Namiot duży bo 6 osobowy, więc chyba zajmie miejsce jak kamper |
|
|
Grzegorz S
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Hymer
|
Wysłany: 2015-05-08, 11:14
|
|
|
Witam
Chciałem uzyskać informacji gdzie dokonać wpłaty na zlot
2+ 2 i jaką kwotę |
|
|
|
|
vincent
zaawansowany
Twój sprzęt: Carthago
|
Wysłany: 2015-05-08, 11:57
|
|
|
Grzegorz S napisał/a: | Witam
Chciałem uzyskać informacji gdzie dokonać wpłaty na zlot
2+ 2 i jaką kwotę |
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=21440
tu masz wszystko |
_________________ pozdrawiam
vincent - Paweł z załogą |
|
|
|
|
levisdj
trochę już popisał levisdj
Twój sprzęt: FIAT DUCATO BENIMAR EUROPE 6000
Nazwa załogi: luiggi
|
Wysłany: 2015-05-11, 23:13
|
|
|
Witam
Właśnie dokonałem wpłaty na zlot załoga levisdj + 3osoby.
Zapewne będziemy żółtodziobami bo to nasz pierwszy zlot ale zapowiada się świetnie.
Myślę że również zawitamy w czwartkowe popołudnie.
Pozdrawiam i proszę o wpisanie na listę
Do zobaczenia w Krasiejowie |
|
|
|
|
krzysieks
weteran
Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 153/50 Skąd: Ostrowiec Św
|
Wysłany: 2015-05-12, 07:36
|
|
|
Byłem ostatnio przejazdem w Krasiejowie. Naprawdę rewelka. A park ewolucji człowieka to ewenement na skalę światową. Naprawdę gorąco polecam. Pakujcie się i przyjeżdżajcie na zlot do Jacka. |
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
|
|
|
|
|
|
jacek stec
stary wyga
Twój sprzęt: Laika
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Sty 2007 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: Mszczonów/Tylicz
|
Wysłany: 2015-05-15, 22:16
|
|
|
Kilka informacji organizacyjnych-dojeżdżając kierujemy się drogowskazami "JURA PARK KRASIEJOW'-nie uda Wam się wjechać na plac postoju niezauważonym przezemnie-będę poruszał się quadem i wskażę miejsce gdzie można się ustawić.Mamy dwa place-trawiasty na który będą kierowane przede wszystkim namioty i bardzo upierający się miłośnicy zielonego podłoża.Mankamentem placu trawiastego jest wyjechanie z niego w razie obfitych opadów deszczu oraz dość wąski mostek przez który trzeba przejechać .Drugi plac jest b. rozległy i przestronny utwardzony i zorganizowany w ten sposób ,że każdy może bezkolizyjnie wyjechać alejkami które utworzymy ustawiając kampery wg. moich delikatnych,aczkolwiek zdecydowanych sugestii-decydują względy bezpieczeństwa.W centralnym miejscu pomiędzy tymi dwoma placami będzie biuro zlotu do którego należy podejść,ale dopiero po ustawieniu się na wskazanym miejscu/rozstawieniu markizy itp.W biurze zlotu otrzymacie identyfikatory uprawniające do nieograniczonego wstępu do obu części Juraparku.W tej samej centralnej części będzie płonęło ognisko z "kiwaczką",na której można upiec sobie kiełbaskę,karkówkę itp.Biuro zlotu wyposażone będzie w urządzenia nagłaśniające i wszelkie istotne informacje będą podawane na bieżąco i będą slyszane na terenie obu miejsc postoju.Także w tym miejscu rozstawiony będzie klubowy namiot ze stołami i ławkami,w którym wieczorem kolega Slajd będzie wyświetlał fotki zwiazane z podróżami,zlotami-tu prośba do wszystkich-zabierzcie ze sobą materiały,które chcecie pokazać wszystkim,pochwalić się fotkami z podróży kamperowych itp. |
|
|
|
|
jacek stec
stary wyga
|
|
|
|
|
jacek stec
stary wyga
|
Wysłany: 2015-05-15, 22:44
|
|
|
Dzięki uprzejmości kolegi prof-os odbędą się krótkie szkolenia z resuscytacji i pierwszej pomocy na fantomach-informacje o terminach będą podawane na bieżąco przez biuro zlotu. |
|
|
|
|
amee
trochę już popisał
Twój sprzęt: Hymercamp 55
|
Wysłany: 2015-05-17, 10:26
|
|
|
jacek stec napisał/a: | Dzięki uprzejmości kolegi prof-os odbędą się krótkie szkolenia z resuscytacji i pierwszej pomocy na fantomach-informacje o terminach będą podawane na bieżąco przez biuro zlotu. | super:) |
|
|
|
|
ZbigStan
Kombatant
Twój sprzęt: Frankia I 65 SD
Nazwa załogi: Taborygenii, fani Frani.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Gru 2013 Piwa: 883/267 Skąd: Opole
|
|
|