|
|
|
Kanał Elbląski |
| Autor |
Wiadomość |
WALDZIOR
trochę już popisał

Twój sprzęt: HYMER BR599 Renault Master
Nazwa załogi: Delfiny
|
Wysłany: 2015-06-16, 18:19
|
|
|
| Jadąc dzisiaj do Olsztynka osobówką, zajechałem na pochylnię Buczyniec obejżeć i zasięgnąć języka. Na miejscu spotkałem panią w "służbowej" przyczepie kempingowej, która pilnuje porządku na polu. Pole kempingwe jest w dalszym ciągu bezpłatne (wczoraj t.j. 15.06.2015 odbywał się jakiś przetarg nazagospodarowanie obiektu ale nie było żadnego chętnego) Na miejscu są podłączenia do prądu i czysta woda. O szarą i kota nie pytałem ale stały 2 TOITOJE to myślę, że kota można załatwić z ekipą, Która je obsługuje. Dla zainteresowanych złapałem też "języka" z obsługi pochylni. Pochylnie czynne od 9.00 do 18.00. koszt przewozu łódki przez 5 pochylni około 36 zł. Od 16.00 koszt rośnie o 100% nie wiem czm to jest podyktowane ale taką informację dostałem od "języka". Możliwość zwodowania na miejscu tylko nie dopytałem jakiej wielkości, ja myślę o pontonie z silnikiem więc nie rozglądałem się za slipem. |
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2015-06-16, 18:48
|
|
|
| A bez łodki jak sprawa wygląda,sobota niedziela plyniecie statkiem.gdzoe wtedy zostawić kampera???Napisz Gryzik może zdazymy przed tłumem turystow za tydzień.barbara |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|