|
|
Albania krajem bezpiecznym dla turystów? |
Autor |
Wiadomość |
Brat
Kombatant
Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 189/882 Skąd: San Escobar
|
|
|
|
|
toscaner
Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 240/267 Skąd: Honolulu, Prypeć
|
Wysłany: 2015-07-04, 15:26
|
|
|
Cytat: | 27-letni Michal Svatos i 36-letnia Anna Kosinova byli w drodze do miasta Theth, położonego ponad 50 kilometrów na północ od miejsca, w którym ich zamordowano. Tam mieli dołączyć do pozostałych członków czeskiej wycieczki.
Policja znalazła w samochodzie karabin maszynowy. Nieopodal pojazdu leżało kilka łusek po nabojach. Zdaniem albańskich funkcjonariuszy, motywem zabójstwa była prawdopodobnie kradzież.
W 2001 roku w tym samym regionie Albanii zaginęła trójka czeskich turystów. Dotychczas ich nie znaleziono. |
Tylko po co turystom karabin maszynowy?
A jak podrzucony, to kto podrzuca karabin? |
_________________ Toscaner
Blog: Toscaner.com
Youtube: Toscaner Vanlife
Budowa domka ze złomka
|
|
|
|
|
krimar
Kombatant
Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2015-07-04, 17:19
|
|
|
widać nie lubią Czechów |
_________________ Krawat dodaje szyku.
Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
|
futro2606
stary wyga
Twój sprzęt: RAPIDO 9090DF
Nazwa załogi: KRZYSIEK & BEATKA
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Sty 2009 Piwa: 11/8 Skąd: BRZEG DOLNY
|
Wysłany: 2015-07-10, 09:01
|
|
|
Myślę ,że były to jakieś "ciemne interesy" i tak prędzej czy póżniej się kończy. Takie rzeczy zdarzają się na całym świecie |
_________________ ...Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień…
KRZYSIEK&BEATKA
|
|
|
|
|
zbyszekwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/223 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-07-10, 09:26
|
|
|
Można się pocieszać i jechać przecież wszystkich nie zabiją. Ja stanąłem na parkingu przed knajpą nad morzem. Mimo że teren wydawał się nie należący do knajpy ,spytałem czy można stać za free. Zgodzili się, ale podczas wyjazdu dogonił mnie kelner na szosie i powiedział że szef chce 20 euro. Olałem go, ale teraz uświadomiłem sobie, że mógł wyciągną kałacha |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|