|
|
Wymiary Fiat Ducato EuraMobil Talento 1,9D |
Autor |
Wiadomość |
TomaszG
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Fiat Ducato Talento I Eura Mobil
|
Wysłany: 2015-07-20, 15:50 Wymiary Fiat Ducato EuraMobil Talento 1,9D
|
|
|
Dzień dobry, Proszę o podanie wymiarów dot. kampera jak w temacie. Tak zewnętrzne jak i wewnątrz. Oczywiście +/- . Czy rodzina 2+2 wygodnie się będzie w takim kamperze czuła?. Pozdrawiam wszystkich. Aspekt głównie ergonomiczny mnie interesuje. |
|
|
|
 |
makdrajwer
weteran Artur,Ola,Zosia,Zuzia

Twój sprzęt: Bezdomny
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2011 Piwa: 50/75 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2015-07-20, 16:32
|
|
|
ja mam podobnego hymera , troche krótszego niż eura ale napewno zaraz dostaniesz odpowiedzi że tak małe auto jest na jedną , góra dwie osoby. My jeżdzimy 2+2+2 czyli dorośli , dzieci i dwa psy. Dorobiłem łóżko na siedzeniach przednich i są teraz 4 wygodne miejsca do spania. Spędziłem w nim dwa tygodnie w pełnym komplecie pasażerów i daliśmy radę. |
_________________ keep calm and dance
 |
|
|
|
 |
TomaszG
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Fiat Ducato Talento I Eura Mobil
|
Wysłany: 2015-07-20, 21:13
|
|
|
Dzięki za odpowiedź. Kamperkiem jeździłem z rodzinką ale to teścia kamper Frankia na Ducato 2,5D . Sporo tam miejsca jest , owszem. ale przyszła pora na kupno swojego, i trafia się takia jak w temacie. Od czegoś zacząć trzeba, młody jestem/ hehe/ to i będę miał czas na ew. zwiększenie metrażu swojego M ileś tam. Pozdrawiam, i za wszelkie sugestie dziękuję .
Dopisuję jeszcze, żeby było jasniej z tą prośbą o wymiary. generalnie chodzi o miejsca sypialne, szerkość i długość po rozłożeniu do spania. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|