|
|
|
A MOŻE MORZE ? |
| Autor |
Wiadomość |
hawwa
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat PILOTE Aventura 2.3 jtd 130 multijet
Nazwa załogi: rado - team
|
Wysłany: 2015-08-19, 09:51
|
|
|
Dzięki Jarku za fajną relacją, jak zawsze z jajem
Miejscówki z listy darmowych mam wypisane dokładnie te same, gdzie Wy byliście.
Tym bardziej się cieszę, że mam, dzięki Tobie, aktualne wiadomości.
My jeszcze na koniec mamy wykupioną Przygodę w zamku w Malborku, więc zakończymy wakacje z Krzyżakami i ich skarbem.
Fajnie się Was ogląda, ale już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania "na żywo" |
|
|
|
 |
rado
zaawansowany

|
|
|
|
 |
TomekM
stary wyga

Twój sprzęt: Blaszana Choinka Jumper L3H3
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Sie 2011 Piwa: 29/24 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2015-08-19, 10:54
|
|
|
Też byliśmy w tym roku nad Bałtykiem, na Mazurach i trochę pomiędzy (chyba /prawie/ całe KMW tam się ulokowało w tym roku). Nie mam takiego daru opisywania ani też cierpliwości do tegoż. Tak więc za twoją relację wielkie dzięki!
Mam jednak trochę inne odczucia co do kibelków. Dość często wakacje spędzamy w Polsce i w tym roku właśnie zaobserwowaliśmy totalny wysyp ToiToi-ów. Gdziekolwiek byliśmy tam stały charakterystyczne niebieskie budki. Może przypadek a może takie mamy tojtojowe szczęście?
Ponieważ temat kibelkowy zdominował mój post stawiam ci piwo, abyś miał z czym ich szukać |
_________________ Misiów5
 |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2356 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-08-19, 11:41
|
|
|
Jarku, ślę podziękowania i uznanie dla Twej pracy popświęconej dzieleniu się z nami owocami swej podróży.
Ładna to i pożyteczna relacja.
Stawiam piwo i ściskam dłoń.
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
| Ostatnio zmieniony przez Tadeusz 2015-08-19, 17:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jurek121175
stary wyga

Twój sprzęt: Ducato 2.8JTD Joint 154 2005r
Nazwa załogi: Jurek, Mariola, Erika, Laura
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 22/58 Skąd: Jerzykowo k/Poznania
|
Wysłany: 2015-08-19, 16:29
|
|
|
I ode mnie leci Relacja super Dzięki Wam już mam plan (ale się rymuje ) na przyszły sezon letni |
|
 |
jarekzpolski
stary wyga

Twój sprzęt: Laika na Transicie
Nazwa załogi: jarki
|
Wysłany: 2015-08-19, 19:51
|
|
|
Dziękuję Szanownym Czytelnikom za piwka i cieszę się jeśli się komuś przydałem.
Relacje są zawsze subiektywne, co podkreślam i na co warto mieć baczenie. Każdy postrzega trochę inaczej, bo każdy szuka czego innego. I to jest fajne.
Zabij Tomeczku, ale kibelków na plażach nie widziałem. Albo były pod słońce i nie zauważyłem, albo na innych plażach gościliśmy...
Omówimy pewnie niedługo temat drobiazgowo, wszak wojaże masowe mają się ku końcowi i będzie okazja. |
_________________ 2+2+Pies Kudłaty
"Każdy kolejny dzień jest pierwszym dniem reszty naszego życia" Frazes ? Niekoniecznie...
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
WODNIK
weteran

Twój sprzęt: HOBBY 600
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Piwa: 55/243 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2015-08-19, 21:30
|
|
|
Jarku, jak zawsze Twoje relacje z wyjazdów czyta się z zaciekawieniem i uśmiechem na ustach.
Tym razem też mnie nie zawiodłeś.
Za te ciekawe chwile, spędzone z Tobą, poleciało . W realu będzie
Pozdrawiam |
_________________ --- B E S K I D N I K ---
Pozdrawiamy Bronia i Janek
 |
|
|
|
 |
mar78
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW Lt 28, 2.4d, 1991
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lip 2012 Piwa: 4/8 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 2015-08-23, 17:50
|
|
|
| jarekzpolski napisał/a: | Frapki zostają w Osłoninie, my pomykamy do Gdańska pod latarnię.
Ale po drodze odwiedzamy rodzinkę przesympatycznego Gdańszczanina który przygarnął nasz pierwszy bolid i użytkuje do dziś. Marcin dziś rozpoczyna urlop, my pomału kończymy. Jakby wyczuł, czego nam trzeba. Dzieciaki dostają michę lodów ! Nie zabieramy cennych minut bo sami wiemy jaka sraczka jest przed każdym wyjazdem, zmywamy się w kierunku latarni. Dziękujemy za gościnę Marcinie i zapraszamy do nas jak będziesz w okolicy |
Cześć Jarek.
Jest to Twój wątek ale napiszę, że kilka godzin później po Waszej wizycie staliśmy już przy latarni w Rozewiu ;-) a dzień później jechaliśmy rowerami przez cały półwysep na Hel i z powrotem (razem 70km, ale było warto). Pogodę mieliśmy lepszą od tej, o której opowiadałeś. Latarnie na zachód od Gdańska zwiedzone, w międzyczasie dzień w miasteczku westernowym Zieleniewo w okolicach Kołobrzegu, na powrocie był Szczecin (warto obejrzeć schron przeciwatomowy w centrum, są dwie wycieczki tematyczne), Gryfino -dzień w aquaparku, Piła i dwa dni w Bydgoszczy (mają tam Wenecję ;-) i fabrykę materiałów wybuchowych - EXPLOSEUM).
| TomekM napisał/a: | | Też byliśmy w tym roku nad Bałtykiem, |
Tomek, ten 3 to chyba Wasz kamperek i 2 Dudusiów w Jarosławcu w połowie lipca 2015r.
Wtedy zaczęliśmy drogę ku odznakom BLIZA za zwiedzanie polskich latarni morskich .
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie. Z zaproszenia na pewno skorzystamy a przy okazji zahaczymy o Rybnik
swinoujscie fort1.jpg Jarek, a tam przy okazji wizyty w latarni w Świnoujściu byliście? Fort Gerharda, 100m od latarni. |
 |
| Plik ściągnięto 21 raz(y) 159,47 KB |
jarosławiec1.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 31 raz(y) 207,27 KB |
|
|
|
|
 |
rado
zaawansowany

|
Wysłany: 2015-08-30, 03:42
|
|
|
Jarek,
częściowo jechaliśmy Waszą trasą, ale jednak po swojemu ;-)... Szczegóły na najbliższym spotkaniu, mam nadzieję, w piątek ;-) |
_________________ Relacje:
HOLANDIA 2013
RUMUNIA 2014
ALBANIA 2015
 |
|
|
|
 |
jarek73
weteran
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Maj 2014 Piwa: 72/94 Skąd: torun
|
Wysłany: 2015-09-18, 19:43
|
|
|
| Jestem na campingu lazurowe. Jest niebo z gwiazdami, są moje dzieciaki, żona, psy . Jednym uchem słucham fal , drugim listę trójki. Jest cudownie a to wrzesień |
_________________ DOBA MA 1440 MINUT I ŻADNA NIE WYKORZYSTANA NIE PRZECHODZI NA NASTĘPNY DZIEŃ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|