|
|
|
Kamper poszukiwany |
| Autor |
Wiadomość |
gfizyk
zaawansowany

Twój sprzęt: LMC 6400 Lord Liberty/Ducato
Nazwa załogi: Fizyki
|
Wysłany: 2015-08-25, 20:38 Kamper poszukiwany
|
|
|
Witam wszystkich,
zaraziłem swoich znajomych sąsiadów "kamperofobią". W związku z powyższym szukają auta dla siebie.
Jeżeli ktoś posiada informację, lub chce sprzedać/zmienić swoje auto, to proszę o kontakt.
Warunki brzegowe:
- rocznik/model/zabudowa - znaczenie drugorzędne - najchętniej alkowa lub półintegra (raczej wersja na furgonie odpada),
- długość 5-5,5metra,
- ilość miejsc - wystarczy 4 szt.,
- cena - ok 35 tys zł.
- warunek konieczny - pojazd w dobrym/bardzo dobrym stanie.
Będę wdzięczny za wszelkie informacje :-)
Myślę, że już wkrótce - moi sąsiedzi zalogują się na CT.
póki co czekam na informację od Was. Jak pamiętam, po moim tego typu mailu dwa lata temu - czekałem kilka dni i kamper stanął pod domkiem. Może tak będzie w przypadku Andrzeja i Ewy?
Informację proszę zamieścić tutaj lub na PW.
Jeszcze raz - wielkie dzięki! |
_________________ pozdrawiam!
Grzesiek |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
Twój sprzęt: przyczepka n-126d
Nazwa załogi: Ania i Tomasz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Paź 2007 Piwa: 76/86 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2015-08-26, 12:21
|
|
|
| Mam,mam ,mam ...........Kamper w bardzo dobrym stanie technicznym,rok prod.1990 Burstner 630 alkowa.Kupiony od pierwszego właściciela w Berlinie.Jeździłem nim 5 lat,sprzedałem w Krakowie.Kupujący został moim bardzo dobrym znajomym,czyli myśle ,że nie naciął się.Zaraził sie kamperowaniem na tyle skutecznie ,że kupuje nowszego .A tego poprosił ,żebym mu pomógł sprzedać.Nie jest członkiem CT.Więc moge powiedzieć ,że do mojego bardzo dobrego stanu kampera- Kamper znany z wielu zlotów.Mój następca dołożył nowe hamulce przód nowe opony,przewody hamulcowe i zrobił pasy bezpieczeństwa dla pasażerów .Acha i opuścił cene od tej co ja mu sprzedałem o 4000złTtak że kamper teraz kosztuje 21500zł i coś tam mruczał ,że jak ktoś będzie zdecydowany to jeszcze coś opuści,ale bez przesady.Kamper stoi w Krakowie dzwonić umówimy sie pokaże,pojeździmy,.Jak to mówią kupić,nie kupić pooglądać zawsze można.Co do szczegółów wyposażenia reszte na PW a ma bogate.Solar,antene tv-sat 2,5kW przetwornicę 12/230 i kupe innych pierdół |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 329/223 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-08-26, 13:44
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | | .Jeździłem nim 5 lat,sprzedałem |
To może warto odkupić i wrócić do kamperowania? |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2015-08-26, 16:41
|
|
|
| zbyszekwoj napisał/a: | To może warto odkupić i wrócić do kamperowania? | Jasne,że warto tylko jak wybrałem działalność pt:hostel to na kamperowanie pozostaje mi tylko okres zimowy.A te roczniki nie były budowane jako całoroczne.Jak by sprzedający chciał poczekać rok,dwa zanim nie "dorobie sie zastępstwa to pewnie bym go odkupił,ale nie chce Więc liczę ,że odkupię od niego następnego kampera którym on sie teraz cieszy. |
_________________ Sympatyk. Nie musisz mieć w życiu wszystkiego. Wystarczy , że masz osobę , która jest dla Ciebie wszystkim.
 |
|
|
|
 |
canmanski
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: 1986 Ford Transit Nugget
|
Wysłany: 2015-08-26, 18:40
|
|
|
| WINNICZKI napisał/a: | | Kamper stoi w Krakowie dzwonić umówimy sie pokaże,pojeździmy |
To masz już kluczyki? Bo miałeś dzwonić jak będziesz mieć...
Bartek |
|
|
|
 |
gfizyk
zaawansowany

|
Wysłany: 2015-08-26, 22:04
|
|
|
| Winniczku - przypominam się w temacie fotek :-) |
Grzesiek |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2015-08-27, 14:38
|
|
|
| gfizyk napisał/a: | | Winniczku - przypominam się w temacie fotek :-) | Fotki poszły dzisiaj, |
 |
|
|
|
 |
WINNICZKI
Kombatant
|
Wysłany: 2015-08-27, 14:42
|
|
|
canmanski, Tak już klucze do mnie dotarły,czekam na telefon,umowimy sie |
 |
|
|
|
 |
gfizyk
zaawansowany

|
Wysłany: 2015-08-27, 14:44
|
|
|
| Wieczorek obejrzę i pokażę zainteresowanym :-) Dzięki! |
Grzesiek |
|
|
|
 |
gfizyk
zaawansowany

|
Wysłany: 2015-09-13, 11:08
|
|
|
| Wszystkim dziękuję za pomoc, zarówno tutaj jak i na PW i @. Wszystko się dobrze zakończyło. Jeden z kamperów CT zmienił właściciela. ale o tym już nie ja będę pisał, tylko nowy użytkownik forum i kampera ;-) |
Grzesiek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|