Nazwa załogi: Asia , Adam , Julka i Igor Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Piwa: 4/2 Skąd: Łódź
Wysłany: 2015-09-27, 18:49
Witam.
Znalazłem chwilkę wolną więc podsumowałem wyniki konkursu nalewek.
Przede wszystkim dzięki za dobrą zabawę, za emocję oraz poważne podejście do zawodów. Zebrałem 32 napitki oceniane przez członków jury. Dodatkowo podany był tradycyjny samogon na rozluźnienie atmosfery . Maksymalna ilość punktów do zdobycia to 120. Rozbieżność w ocenie była od 22pkt (to wspomniany bimberek 70%) do 113 zwycięskiej naleweczki.
Przedstawię wyniki pierwszej dziesiątki , a pozostałe uznajmy ,że były ex aequo.
Numerki przy nicku oznaczają numer nalewki uczestnika który wystawił więcej niż jedną do konkursu.
Jak widać rywalizacja była wyrównana.
Drobne uwagi jakie się nasuwają po tegorocznym festiwalu to chyba konieczność ograniczenia możliwości wystawienia dla jednej osoby jednej nalewki. Takie przynajmniej zasłyszałem opinie.
Poza tym to konieczność zwiększenia ilości trunku do przynajmniej 0,7 l, bo publiczność nie miała możliwości spróbowania wyróżnionych ambrozji.
Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/421 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2015-11-05, 21:52
Wybiera się ekipa na koncert tego zespołu.Tego roczne ŚW Niepodległości,zakonczenie sezonu, obchodzimy akurat w Toruniu.
Koncert będzie w Toruniu, w sobotę 14-11-2015r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum