|
|
Ela i Adam w najnowszym numerze PC. |
Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 357/408 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2015-07-18, 17:48
|
|
|
tom-cio napisał/a: | A ja tak walne ni z gruchy ni z pietruchy.Poczytalbym,ale gdzie owo pisemko zdobyc?Prenumerata mnie nie interesuje,mozna to gdzies kupic? | A probowales zapytać kiedyś w dużym kiosku ruchu lub na stanowisku w Emiku,ktore sa w marketach ja teraz nie kupuję bo kosztuje kolo 13 zl,to ja mam w taniej książce przewodniki od 5do 20 zl.To co mnie interesowalo nie było pisane pod kampery i samochody,wolałam czasopismo którego już nie ma, nie pisze jakie wszyscy wiedza, a nie wiem czy wolno nazwać to pismo.Calą dużą pólke w szafce z przewodnikami zajmują stare carawaningi i eksperty,oraz czasopismo podróże,dzięki którym zaraziłam się pasja wojaży,poza biurami podróży.Barbara Muzyk |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-12-07, 10:52
|
|
|
W ostatnim numerze "Polskiego Caravaningu" nasza Koleżanka Ela (SalutElla) przedstawia nam dalszy ciąg, już 3 część, opisu wyprawy do Albanii.
Ela jest laureatem nagrody CamperTeamki 2014.
Józek(Salut) jest oczywiście współuczestnikiem wyprawy i współtwórcą sukcesu.
Zapraszamy do ciekawej lektury.
Artykuł Eli cz.3.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 57 raz(y) 193,23 KB |
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
|
 |
OMEGA
weteran
Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINIE 4,9
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Lip 2007 Piwa: 40/52 Skąd: Górny Śląsk
|
Wysłany: 2015-12-07, 11:02
|
|
|
reklama dzwignią handlu
przeczytałem i polecam PC |
_________________ Marian
za stary by pracować , za młody by umierać , za to akurat do podróży bliskich i dalekich.
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=10387 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|