Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 523/632 Skąd: Gubin
Wysłany: 2015-12-07, 20:34
No ja właśnie jak kombinowałem z łóżkiem w swoim nowym, to rozważałem jego unoszenie na mechanizmach tapczanowych. Spód byłby oparciem. Tak się pogrążyłem w przemyśleniach że zostało na stałe z możliwością powrotu do "ustawień fabrycznych".
Ale "garaż" mam, 2 rowery na 28" kołach wejdą bez problemu.
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Twój sprzęt: nie ma znaczenia
Wysłany: 2015-12-07, 20:37
Patent z łóżkiem ciekawy, ale mało praktyczny. Najpierw trzeba te poduchy kanapy pochować, wyciągnąć pościel. Taki amerykancki gadżet, dostosowany do tamtejszych realiów rozmiarowo-wagowych.
Koder, jak ja Cię lubię.. powiedziałbym nawet że kocham, ale w obecnych czasach to strasznie niemodne....
A po obejrzeniu tego materiału, wiem już z całą pewnością że koło ....... lata mi czy Milka X będzie wyglądać modnie. Ważne żebym czuł się w niej dobrze. Albo rewelacyjnie. Elewacyjnie czuć się nie będę, bo żoneczka niestety akrobatką nie jest. Ale mimo to - to fajna du....a jest! I mój najlepszy kumpel przy okazji. A to jest coś!
Tak więc po obejrzeniu kilkunastu różnych relacji dochodzę do wniosku że kamper to tylko narzędzie, a nie cel sam w sobie. Celem jest być szczęśliwym i spełnionym. Z przyjacielem, kochanką, a czasem (jeśli ma się szczęście) z żoną. Własną... Ilość okien czy kształt nadwozia jest tak nieistotny jak kolor włosów, a najważniejsze jest czy ma się o czym pod markizą rozprawiać.
_________________ "Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
Wysłany: 2015-12-10, 10:27
Tak więc po obejrzeniu kilkunastu różnych relacji dochodzę do wniosku że kamper to tylko narzędzie, a nie cel sam w sobie. Celem jest być szczęśliwym i spełnionym. Z przyjacielem, kochanką, a czasem (jeśli ma się szczęście) z żoną. Własną... Ilość okien czy kształt nadwozia jest tak nieistotny jak kolor włosów, a najważniejsze jest czy ma się o czym pod markizą rozprawiać.
Tak brzmią słowa spełnionego i szczęśliwego człowieka - to się podoba
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum