|
|
Zamknięty przez: Tadeusz 2015-12-16, 11:05 |
Wybieramy kamperowca Campertimu |
Autor |
Wiadomość |
łoś
Kombatant szary stary łoś
Twój sprzęt: złom hymer eriba 544 87'
Nazwa załogi: łoś
|
Wysłany: 2015-12-16, 01:18 Wybieramy kamperowca Campertimu
|
|
|
Tego nie było, ale po kilku latach istnienia forum warto się pokusić o wybranie kogoś kto znacznie się przyczynił do reklamowania tego forum. Swoimi publikacjami propagował turystykę kamperową.
Nie ukryję, ze myślę o Tadeuszu. Wiele pisać o jego zasługach dla nas i dla naszej działalności, więcej napiszcie Wy by ocena była sprawiedliwa.
Proponuję takie oceny co trzy lata, by nie przeszkadzały innym konkursom.
Niech to wyróżnienie będzie wyjątkowe. |
|
|
|
 |
kodi
weteran
Nazwa załogi: kodin@poczta.onet.pl
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2011 Piwa: 35/9 Skąd: Miszewko, k. 3city
|
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 159/151 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2015-12-16, 09:15
|
|
|
"Człowiek jest wart tyle, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje" a kamperowanie jest ważne dla naszego środowiska. Ocena celująca dla Tadeusza, nie tylko określa Jego wartość ale filozofie życia- od bezpłatnych korepetycji dla dzieciaków do bardzo specjalistycznych porad technicznych i życzliwych poglądów społecznych.Chciałbym przytoczyć kredo mądrego nczłowieka -"Człowieka trzeba mierzyć miarą serca-....- Tadeusz ma wielkie serducho, mocno otwarte na CAMPER TEAM. Jestem za |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
Simbus
zaawansowany

Twój sprzęt: Eura Mobil Activia 690 VB
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2013 Piwa: 9/16 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2015-12-16, 09:30
|
|
|
Kółeczko wzajemnej adoracji - czas start ! |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2015-12-16, 11:04
|
|
|
Oj, Bogusiu!
Czym ja się Tobie tak naraziłem, że wystawiasz mnie jak na strzelnicy.
Pozwól, że zamknę ten wątek jako, że to forum jest dla mnie fajną zabawą ale i przystanią, gdzie zwyczajnie mogę odpoczywać, rozmawiać, sprzeczać się i czuć swobodnie jak wśród przyjaciół.
Każdy z nas poprzez swoje działania stara się być postrzegany pozytywnie. To oczywiste.
Cieszy mnie jeśli tak mnie odbierasz i na tym poprzestańmy.
Na forum przez 9 lat jego istnienia przewinęło się mnóstwo fajnych ludzi. Pamiętajmy o nich, a osiągnięcia dla naszego środowiska nagradzajmy, tak jak dotychczas, CamperTeamkami.
To jest nagroda nobilitująca w wystarczającym stopniu.
Proszę zatem, chwalmy się nawzajem za piękne relacje z podróży, dziękujmy sobie za pomoc koleżeńską i przysługi, bądźmy dla siebie mili ale nie urządzajmy konkursów piękności jako, że nie wnoszą one w nasze forumowe życie wartości o które nam chodzi.
Bardziej dzielą niż łączą.
Dziękując za dobre chęci i miłe słowa zamykam ten wątek mocą nadaną mi onegdaj przez założyciela CT, Janusza, który uczyniwszy mnie administratorem zmobilizował do roboty.
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|