Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
poszukuję kampera 6 os. do + /- 30 tyś i proszę o pomoc
Autor Wiadomość
bolko20
początkujący forumowicz

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2015-12-17, 12:39   poszukuję kampera 6 os. do + /- 30 tyś i proszę o pomoc

witam ponownie ;) przyczepka sprzedana wiec prystepuję do intensywnych poszukiwań kamperka choć chyba pora roku temu nie sprzyja budżet ograniczony do ok 25-30 tyś :( co tez nie jest pocieszające ale za to mąż złota rączka więc gdyby ktoś coś wiedział o kamperku dla dwójki z trójką dzieciaków to bardzo proszę o pamięć o mnie ;)

może taki? http://olx.pl/i2/oferta/c...tml#:3c8d4177ba

pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony przez bolko20 2015-12-25, 22:38, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

andi at 
Kombatant

Twój sprzęt: szukam H1L2
Piwa: 80/38
Wysłany: 2015-12-21, 17:16   

Witaj :roza:

Napisz trochę więcej o was
Tu zaglądałaś http://www.camperteam.pl/forum/viewforum.php?f=68

bolko20
początkujący forumowicz

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2015-12-25, 22:26   

witam i dziękuję za jakiś odzew :) hmm cóż mogę o nas napisać ... jesteśmy z rybnika, do tej pory jeździliśmy przyczepką głównie po kraju i na chorwację :) jest nas piątka ja mąż i nasza trójka 10,11,12 l :) przyczepkę sprzedaliśmy gdyż holownik miał jej dość, a nasz apetyt na wyjazdy coraz większy :) szukamy zatem kamperka - na stronce byłam oczywiście ale niestety te w granicach mojego budżetu (ok 30000} za małe a te większe za drogie :( czekam zatem na ten jeden wymarzony - a swoją drogą kiedy pojawia się najwięcej ofert sprzedaży wiosną? jesienią? życzę wszstkim wesołych świąt !!!

Roberto 
weteran

Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis
Piwa: 69/30
Wysłany: 2015-12-25, 22:54   

Spokojnie Aniu, znajdziesz :) Aczkolwiek, mając na uwadze to co ostatnio dla Was oglądałem, poszedłbym chyba inną drogą ;)
W takich dziadkach jak tamten ciężko będzie znaleźć coś w dobrym stanie z racji wieku.
Druga sprawa to hałas w kabinie. Przy 90 km/h - głowę urywa :(
Chyba lepiej wziąć choćby 10 tys. kredytu i zacząć rozglądać się wśród ofert aut z nowszego modelu. Przy odrobinie szczęścia można taki trafić :!:

PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE... ;)

Wyświetl szczegóły
bolko20
początkujący forumowicz

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2015-12-25, 23:03   

oj o hałasie już myślałam mam nawet wycenę wygłuszenia ;) oczywiście zapas 10 tyś też mam tylko że na ewentualne naprawy :) boję się że jak przeznaczę 40 tyś to i tak trzeba będzie na początek remontować natomiast jeśli coś bedzie w dobrym stanie to oczywście i kwota się zmienia :) a że nie bardzo się znam to prośzę o pomoc specjalistów z forum - do wiosny kupę czasu :) możebyć nawet silnik kaput :) byle suchy pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję za pomoc :spoko

oskar36 
trochę już popisał

Twój sprzęt: NIESMANN+BISCHOFF ARTO 69
Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 2015-12-26, 08:54   

zobacz na to http://suchen.mobile.de/f...01&pageNumber=3

Odpowiedz do tematu