|
|
poszukuję kampera 6 os. do + /- 30 tyś i proszę o pomoc |
Autor |
Wiadomość |
bolko20
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-12-17, 12:39 poszukuję kampera 6 os. do + /- 30 tyś i proszę o pomoc
|
|
|
witam ponownie przyczepka sprzedana wiec prystepuję do intensywnych poszukiwań kamperka choć chyba pora roku temu nie sprzyja budżet ograniczony do ok 25-30 tyś co tez nie jest pocieszające ale za to mąż złota rączka więc gdyby ktoś coś wiedział o kamperku dla dwójki z trójką dzieciaków to bardzo proszę o pamięć o mnie
może taki? http://olx.pl/i2/oferta/c...tml#:3c8d4177ba
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez bolko20 2015-12-25, 22:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
|
|
|
 |
bolko20
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-12-25, 22:26
|
|
|
witam i dziękuję za jakiś odzew hmm cóż mogę o nas napisać ... jesteśmy z rybnika, do tej pory jeździliśmy przyczepką głównie po kraju i na chorwację jest nas piątka ja mąż i nasza trójka 10,11,12 l przyczepkę sprzedaliśmy gdyż holownik miał jej dość, a nasz apetyt na wyjazdy coraz większy szukamy zatem kamperka - na stronce byłam oczywiście ale niestety te w granicach mojego budżetu (ok 30000} za małe a te większe za drogie czekam zatem na ten jeden wymarzony - a swoją drogą kiedy pojawia się najwięcej ofert sprzedaży wiosną? jesienią? życzę wszstkim wesołych świąt !!! |
|
|
|
 |
Roberto
weteran

Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis
Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lip 2013 Piwa: 69/30 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: 2015-12-25, 22:54
|
|
|
Spokojnie Aniu, znajdziesz Aczkolwiek, mając na uwadze to co ostatnio dla Was oglądałem, poszedłbym chyba inną drogą
W takich dziadkach jak tamten ciężko będzie znaleźć coś w dobrym stanie z racji wieku.
Druga sprawa to hałas w kabinie. Przy 90 km/h - głowę urywa
Chyba lepiej wziąć choćby 10 tys. kredytu i zacząć rozglądać się wśród ofert aut z nowszego modelu. Przy odrobinie szczęścia można taki trafić |
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
bolko20
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2015-12-25, 23:03
|
|
|
oj o hałasie już myślałam mam nawet wycenę wygłuszenia oczywiście zapas 10 tyś też mam tylko że na ewentualne naprawy boję się że jak przeznaczę 40 tyś to i tak trzeba będzie na początek remontować natomiast jeśli coś bedzie w dobrym stanie to oczywście i kwota się zmienia a że nie bardzo się znam to prośzę o pomoc specjalistów z forum - do wiosny kupę czasu możebyć nawet silnik kaput byle suchy pozdrawiam ciepło i jeszcze raz dziękuję za pomoc |
|
|
|
 |
oskar36
trochę już popisał

Twój sprzęt: NIESMANN+BISCHOFF ARTO 69
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|