|
|
|
Dodatkowe wyposażenie w trojaczkach. |
| Autor |
Wiadomość |
Roberto
weteran

Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis
Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lip 2013 Piwa: 69/30 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: 2015-12-26, 13:13
|
|
|
Zerkam systematycznie
Z ciekawości staram się przeglądać wszystkie opisy z naszego forum... Zawsze coś ciekawego się znajdzie...
Aczkolwiek jeśli chodzi o nasz wymarzony "domek na kółkach" to każdy z budujących ma inne priorytety a to powoduje, że to co dla jednego jest dobre dla innych wcale takie być nie musi Ty na przykład w swoim autku mieszkasz, ja będę tylko pomieszkiwał max 3 tygodnie (bo żonka nie dostanie więcej urlopu w jednym kawałku). Z tego tytułu jakaś mega ogromna przestrzeń życiowa nie jest mi w kamperku potrzebna. Poza tym my również sporo zwiedzamy i kwestie parkowania w centrach miast dla nas są równie ważne. Z tego co pamiętam w większości państw na parkingach dla osobówek mogą parkować auta do 6 metrów. Tak jak pisałem wcześniej, gdyby nie chęć chowania rowerów do "garażu", na 100% kupiłbym L2H2. |
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
 |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 329/223 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2015-12-26, 14:12
|
|
|
| Przy dzisiejszych wyrównanych cenach paliwa ,wielkość zbiornika ma niewielkie znaczenie. |
|
|
|
 |
bart.ek
zaawansowany
Twój sprzęt: E86
|
Wysłany: 2015-12-27, 13:19
|
|
|
| Ceny cenami, ale spory zasięg to fajna sprawa. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|