|
|
EURO 2016 Francja |
Autor |
Wiadomość |
Gorczański dziad
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit - Granduca
|
Wysłany: 2015-10-13, 02:51 EURO 2016 Francja
|
|
|
Po zwycięstwie nad Irlandią możemy rozpocząć przygotowania do wyjazdu na Mistrzostwa Europy we Francji
Na razie znamy termin imprezy 10.06-10.07 2016 oraz miasta, w których rozegrane zostaną mecze: Lille, Lens, Paryż, Saint-Denis, Lyon, Saint-Etienne, Bordeaux, Tuluza, Marsylia, Nicea.
Przeciwników fazy grupowej oraz miasta w których będziemy grali poznamy 12 grudnia podczas losowania grup.
Bilety od 25 do 145 Euro na fazę grupową, można się już rejestrować na stronie uefy aby następnie móc je kupić.
Turniej finałowy Euro 2016 rozpocznie się 10 czerwca w Paryżu. W meczu otwarcia na Stade de France zagrają Francuzi i drużyna, która zostanie wylosowana do grupy A z numerem 2. Faza grupowa potrwa do 22 czerwca. Między 25 a 27 czerwca 1/8 finału.
Ćwierćfinały zaplanowano między 30 czerwca a 3 lipca. Półfinały na 6 i 7 lipca. Finał piłkarskich mistrzostw Europy, znów na Stade de France, zostanie rozegrany 10 lipca.
Czasu wydaje się być sporo jednak powoli temat wyjazdu należy podjąć. |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Sty 2015 Piwa: 232/165 Skąd: Westfalia
|
|
|
|
 |
mateo
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato
|
Wysłany: 2016-01-07, 09:58
|
|
|
My wybieramy się w dniach 25.06. - 4.07. Mam nadzieję, że oprócz 1/8 polacy zagrają coś więcej. W międzyczasie zwiedzanie Francji z France Passion. |
|
|
|
 |
HarryLey4x4
weteran

Twój sprzęt: Elnagh Gigant Nissan Patrol rules
|
Wysłany: 2016-01-12, 11:46
|
|
|
Czy ktoś ma jakiś pomysł na wyjazd kamperem i noclegi w okolicach stadionów? |
|
 |
Luksiak
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Hymer Camp 524 CL
|
Wysłany: 2016-01-20, 09:19
|
|
|
HarryLey4x4 napisał/a: | Czy ktoś ma jakiś pomysł na wyjazd kamperem i noclegi w okolicach stadionów? |
Podbija temat bo też się wybieramy na tydzień - dwa mecze 1 i 2 |
_________________ dawniej luksusowa_buda |
|
|
|
 |
poptek
zaawansowany

Twój sprzęt: Buerstner Ixeo Time 726G
Nazwa załogi: POPTEK TEAM
|
Wysłany: 2016-02-02, 17:55
|
|
|
Też się włączam do tematu bo dziś mnie wylosowali i z kumplami mamy bilety na trzy mecze.
Może uda się zrobić biało-czerwoną karawanę na Francję? |
_________________ Pozdrawiam
Tomek. |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

|
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): poptek |
 |
poptek
zaawansowany

|
Wysłany: 2016-02-02, 18:53
|
|
|
izola, i znów zasłużone leci. Mam nadzieję, że uda się kiedyś wypić jakieś w realu. W Lens będziemy ale dwa mecze - mecz otwarcia 10.6 i mecz z Niemcami oglądamy w Paryżu i musze coś tam też znaleźć. |
Tomek. |
|
|
|
 |
izola
Kombatant

|
Wysłany: 2016-02-02, 19:56
|
|
|
Poptek dzięki za browarka
co do Paryża ...
w tej dzielnicy Paryża bywa często miejsce :
75012 Paris
Avenue Daumesnil, Avenue Daumesnil
Latitude: 48.840418
Longitude: 2.434644
,,,,,,,,,
i tu:
78000 Versailles
Rue du Senegal
Typ: Parkplatz
Latitude: 48.788524
Longitude: 2.11573
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
i tu
F-93 Le Bourget
Straße: P a zone industrielle
V/E: nein
Typ: Stellplatz
Latitude: 48.933310
Longitude: 2.429950
.................
albo Campingi ale będzie pełno i rezerwacja raczej konieczna ... |
_________________ http://vanactiv.blogspot.de/
https://www.facebook.com/...100019297335640 |
|
|
|
 |
Jery
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Knaus SUN TRAVELLER
Nazwa załogi: JERY
|
Wysłany: 2016-02-02, 20:10
|
|
|
poptek napisał/a: | Też się włączam do tematu bo dziś mnie wylosowali i z kumplami mamy bilety na trzy mecze.
Trochę przedwczesna radość, losowania jeszcze nie było niestety a UEFA jak zwykle blokuje środki na wszystkich kontach użytkowników którzy złożyli swoje aplikacje o bilety. Także musimy czekać jeszcze przez miesiąc. w 2012 roku było tak samo obciążyli moje konto potem nie wylosowałem biletów i oddali pieniądze na kartę.
Swoją drogą niezły biznes trzymać od Wszystkich którzy aplikują przez miesiąc pieniądze na kontach
Popatrz poniżej.
Dear Football Fan,
Thank you for applying for tickets to UEFA EURO 2016™! The 24 fan ticket portals have now closed, having attracted 3.5 million ticket requests from 189 different territories, which shows just how excited you all are for this tournament.
The ticket allocation process will be taking place over the next few weeks. Please be assured that you do not need to take any further action at the moment.
You will be informed of the results of your application before the end of February at the latest.
A few days before payment is taken for the tickets, we will send another email as a reminder for you to have sufficient funds on your credit card. We kindly request that you keep an eye on your inbox for this email. Please note that you will receive this email regardless of whether your application is successful or not.
Best regards,
UEFA EURO 2016™ Ticketing Team |
_________________ "Każdy dzień jest podróżą przez historię" Jim Morrison. |
|
|
|
 |
Luksiak
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2016-02-02, 20:23
|
|
|
Jery napisał/a: | poptek napisał/a: | Też się włączam do tematu bo dziś mnie wylosowali i z kumplami mamy bilety na trzy mecze.
Trochę przedwczesna radość, losowania jeszcze nie było niestety a UEFA jak zwykle blokuje środki na wszystkich kontach użytkowników którzy złożyli swoje aplikacje o bilety. Także musimy czekać jeszcze przez miesiąc. w 2012 roku było tak samo obciążyli moje konto potem nie wylosowałem biletów i oddali pieniądze na kartę.
Swoją drogą niezły biznes trzymać od Wszystkich którzy aplikują przez miesiąc pieniądze na kontach
a
Popatrz poniżej.
Dear Football Fan,
Thank you for applying for tickets to UEFA EURO 2016™! The 24 fan ticket portals have now closed, having attracted 3.5 million ticket requests from 189 different territories, which shows just how excited you all are for this tournament.
The ticket allocation process will be taking place over the next few weeks. Please be assured that you do not need to take any further action at the moment.
You will be informed of the results of your application before the end of February at the latest.
A few days before payment is taken for the tickets, we will send another email as a reminder for you to have sufficient funds on your credit card. We kindly request that you keep an eye on your inbox for this email. Please note that you will receive this email regardless of whether your application is successful or not.
Best regards,
UEFA EURO 2016™ Ticketing Team |
a z kiedy to email ???? bo Marcin dzwonił że chcieli mu pobrać dzisiaj , miał środki ale nie miał czegoś odblokowanego i dupa .... jak zadzwonił do banku to był już kolejna osobą z takim problemem .... tylko że nie z kredytowej tylko ze zwykłej ?? ja jutro dzwonię do banku i sprawdzę co jak |
|
|
|
 |
Jery
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Knaus SUN TRAVELLER
Nazwa załogi: JERY
|
Wysłany: 2016-02-02, 20:34
|
|
|
UEFA zabezpiecza się przed możliwością wygrania biletów przez osobę, która za nie nie zapłaci, dlatego wszyscy Ci, którzy dziś nie mieli wystarczających środków na koncie, które oni weryfikowali zostaną automatycznie wykluczeni z losowania taki regulamin Panie z drugiej strony liczba osób które aplikowały zmniejszyła się o 50% bo nie zawsze masz 5 000 pln wolne na koncie aby UEFA mogła trzymać w tzw. więzieniu ) |
_________________ "Każdy dzień jest podróżą przez historię" Jim Morrison. |
|
|
|
|
 |
Luksiak
doświadczony pisarz

|
Wysłany: 2016-02-02, 21:36
|
|
|
Jery napisał/a: | UEFA zabezpiecza się przed możliwością wygrania biletów przez osobę, która za nie nie zapłaci, dlatego wszyscy Ci, którzy dziś nie mieli wystarczających środków na koncie, które oni weryfikowali zostaną automatycznie wykluczeni z losowania taki regulamin Panie z drugiej strony liczba osób które aplikowały zmniejszyła się o 50% bo nie zawsze masz 5 000 pln wolne na koncie aby UEFA mogła trzymać w tzw. więzieniu ) |
to mam rozumieć że jeśli dziś nie pobrali mi kwoty to co - sprawdzili że mam i jest ok czy nie mogli z jakiegoś powodu dobrać się do nich i już d..a |
|
|
|
 |
poptek
zaawansowany

|
Wysłany: 2016-02-03, 17:57
|
|
|
Dziś dostałem potwierdzenie od UEFY i mam te bilety.
Wczoraj już wiedziałem na 90% że mam je bo aplikowaliśmy w trzech i mnie wczoraj pobrali kaskę za dwa mecze, znajomemu za jeden, a trzeciemu nie pobrali nic z karty. Dziś się to potwierdziło, ja dostałem bilety na dwa mecze, znajomy na jeden, a ostatni nie wylosował ani jednego. Składaliśmy w trzech aby uniknąć sytuacji, że nie będziemy mieć ani jednego biletu, a tak mamy wszyscy pokrycie w biletach na dwa mecze naszych.
Oprócz tego mamy jeszcze bilety na mecz otwarcia 10.6 ale to już z innego źródła.
Od dziś to już rzecz pewna, że jedziemy w czerwcu do Francji. |
Tomek. |
Ostatnio zmieniony przez poptek 2016-02-04, 07:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
poptek
zaawansowany

|
Wysłany: 2016-02-03, 18:06
|
|
|
izola, dzięki ale trochę się pomyliłem i nie będziemy w Lens tylko w Nice.
Jak jeszcze wiesz gdzie tam zaparkować to stawiam jeszcze , a wysyłam kurierem. |
Tomek. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|