Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2015-12-16, 20:33
janusz napisał/a:
BIORCA, A w tym materiale co Ci nie pasuje?
...kiepska trawa przydrożna ...taka mało kolorowa jest ...
A tak na marginesie to jest na CT jakiś temat w którym są umieszczane filmiki CT na YT ??? Może by warto taki stworzyć jak nie ma jeszcze co ? Januszku ???
Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
Wysłany: 2015-12-16, 20:40
Cytat:
A tak na marginesie to jest na CT jakiś temat w którym są umieszczane filmiki CT na YT
Nie wiem, chyba jeśli ktoś ma filmik to umieszcza w jakimś tematycznym wątku. Wątek o filmikach byłby chyba trochę dziwny z tematyką od Sasa do lasa. Nie wiem, jeśli ktoś taki założy i wątek nie umrze to będzie żył.
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy!
Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
Wysłany: 2015-12-25, 19:55
janusz napisał/a:
Cytat:
A tak na marginesie to jest na CT jakiś temat w którym są umieszczane filmiki CT na YT
Nie wiem, chyba jeśli ktoś ma filmik to umieszcza w jakimś tematycznym wątku. Wątek o filmikach byłby chyba trochę dziwny z tematyką od Sasa do lasa. Nie wiem, jeśli ktoś taki założy i wątek nie umrze to będzie żył.
Wpisz "kamper" w poszukiwaniu w kategorii "samochody" a będziesz ich miał w:
dostawczych - 94
osobowych -33
kempingowych - 4
ciężarowych -3
zabytkowych -1
RAZEM -135
Wpisz "kamper" w poszukiwaniu w kategorii "samochody" a będziesz ich miał w:
dostawczych - 94
osobowych -33
kempingowych - 4
ciężarowych -3
zabytkowych -1
RAZEM -135
Ale czemu tak nagle nastąpił zmiana?.Dzisiaj rano jeszcze były 3 strony kempingowych a teraz tylko 10 sztuk.Chyba Allegro upodabnia się do OLX.Tam podobne zasady wyszukiwania jak teraz na Allegro
Twój sprzęt: Mobilvetta Kea
Nazwa załogi: Chmielki4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Maj 2014 Piwa: 145/22 Skąd: z prawilnego kraju
Wysłany: 2016-02-06, 21:06
Dzisiaj rano było ... 3 sztuki.
Przypuszczam, że coś się tam skopało, ale faktem jest, że od dłuższego już czasu nawet gdyby zsumować moto.gratkę, olx, otomoto i allegro i wyrzucić ogłoszenia powtarzające się byłoby może ze 200-300 sztuk (z czego 1/3 nowych). Bida z nędzą.
Mało towaru, wysokie ceny, a jeśli trafi się coś naprawdę rozsądnego to schodzi w kilka dni.
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2016-02-06, 21:40
Rav napisał/a:
Mało towaru, wysokie ceny, a jeśli trafi się coś naprawdę rozsądnego to schodzi w kilka dni.
Kiedyś wpisałem w Allegro (chyba ulubione) tematy i od tamtej pory okresowo otrzymuję emaila z Allegro z nowościami (jak piszą, bo nigdy nie sprawdzałem, tylko przeglądałem w emailu).
Ten email zawiera zawsze średnio kilkadziesiąt kamperów w układzie - nazwa, cena.
Łatwo przeglądać interesujące.
Twój sprzęt: Kamper PLA na Fiacie i budka LMC
Nazwa załogi: Marek, Ewa, córki Wiktoria i Gabriela Pomógł: 6 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Piwa: 25/13 Skąd: Czołowo / Koło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum