|
|
|
Nasz kolega w "Polsat News" program "To był d |
| Autor |
Wiadomość |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
Wysłany: 2016-03-26, 18:08
|
|
|
| Brat napisał/a: | | krimar napisał/a: |
a na zlocie strzeleckim to proponuję wprowadzić 100% abstynencję | Dzięki Krzysiu, wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć ... Przyjąłeś na klatę problem, z którym od jakiegoś czasu się wożę, nie wiedząc, jak narodowi to przekazać
Ogłoszenie !
Zgodnie z wolą/życzeniem uczestników zlotu strzeleckiego w Parzęczewie w dniach 2 i 3 kwietnia br. w czasie trwania zlotu obowiązuje "suchyj zakon" !
Przed wejściem na strzelnicę będzie stanowisko z alkomatem i uzbrojonym, nieprzekupnym personelem !
|
Brat, trzeba by to samo napisać w wątku zlotu żeby nikt nie miał wątpliwości. |
_________________ "Nie należy wierzyć wszystkiemu co się przeczyta w internecie" - Maria Skłodowska-Curie
Konwerter współrzędnych geograficznych i GPS |
| |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 197/928 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2016-03-26, 18:21
|
|
|
A co będzie, jeśli uwierzą ? Wtedy tylko Ty i krimar przyjedziecie ... |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
Wysłany: 2016-03-26, 18:29
|
|
|
Hm, kameralnie będzie... Najmniejszy oficjalny zlot CT |
_________________ "Nie należy wierzyć wszystkiemu co się przeczyta w internecie" - Maria Skłodowska-Curie
Konwerter współrzędnych geograficznych i GPS |
|
|
|
 |
Fux
Kombatant
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2007 Piwa: 29/96 Skąd: ze wsi
|
Wysłany: 2016-03-26, 20:16
|
|
|
| slawwoj napisał/a: |
Odezwał się stały bywalec zlotów. |
Świat zwiedzam a nie zloty. |
|
|
|
 |
CORONAVIRUS
Kombatant fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
|
Wysłany: 2016-03-26, 20:50
|
|
|
a na zlocie strzeleckim to proponuję wprowadzić 100% abstynencję | Dzięki Krzysiu, wiedziałem, że na Ciebie mogę liczyć ... Przyjąłeś na klatę problem, z którym od jakiegoś czasu się wożę, nie wiedząc, jak narodowi to przekazać
Ogłoszenie !
Zgodnie z wolą/życzeniem uczestników zlotu strzeleckiego w Parzęczewie w dniach 2 i 3 kwietnia br. w czasie trwania zlotu obowiązuje "suchyj zakon" !
Przed wejściem na strzelnicę będzie stanowisko z alkomatem i uzbrojonym, nieprzekupnym personelem !
|
coś mnie tknęło ...przeczucie ... w porę się wypisałem z tego smutnego spotkania
Przyjadą Krimary a za nimi polsat |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 257/624 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2016-03-27, 15:24
|
|
|
Ogłoszenie !
|
Trudno będzie, bo nawet podczas Zlotu w Częstochowie nieliczne wprawdzie % ale się unoszą |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|