Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 297/155 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2016-03-18, 17:09
IAAN napisał/a:
eMka może dasz zdjęcie jak wygląda widelec fiata ducato
Zdjęcia juz widziałeś.
Podjedź do Pol-Caru Poznań masz blisko. Widelce stoją na placu (zamówione), Zobaczysz co i jak. Widelce fabryczne mają jednak wzmocnienia
Widelec Twojego pomysłu, (jak nie zamkniesz od góry) może się złożyć - wspominał już Adam
na filmiku nałożono dodatkową ramę tylko jakoś nie pokazali jej łączenia z tym co pod kabiną...jeśli łącznikiem jest tylko pozostałość podłogi blaszaka to ktoś jest samobójcą
na filmiku nałożono dodatkową ramę tylko jakoś nie pokazali jej łączenia z tym co pod kabiną...jeśli łącznikiem jest tylko pozostałość podłogi blaszaka to ktoś jest samobójcą
No właśnie nie nie ma pokazane jak tą dodatkowa ramę przymocowano do kabiny oto kilka przykładów jakie znalazłem odciętego busa,więc idzie na pewno ale jak połączyć dodatkową ramę z kabiną aby było bezpiecznie
A tutaj przykład idealnego podwozia dla mnie kupił bym ,tylko cena nie adekwatna do stanu technicznego auta zaczekam jak stanieje do 2500 zł cena idzie w dół albo znajdzie kupca albo zejdzie jeszcze z ceną.
Nie przerejestrowany na obecnego właściciela ,pęknięta szyba ,progi do robienia uszkodzony układ hamulcowy ,brak oc i przeglądu i kilka innych
Auto do odebrania lawetą ale jest problem bo ma 7 metrów długości i chyba na autolawetę do 3,5 tony nie wejdzie .
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2016-04-10, 18:23
to jest oryginalny ramiak pod platformę z burtami . podłużnice z kabiny to już część ramy ... moźna ja przeciąć za kabina, wstawić zawias i zrobić łamańca lawetę ..
to jest oryginalny ramiak pod platformę z burtami . podłużnice z kabiny to już część ramy ... moźna ja przeciąć za kabina, wstawić zawias i zrobić łamańca lawetę ..
Nie wiem czy piszesz o tej ramie ale to orginał Alko fabryczne skręcana poprzez kryzy na śruby do ramy auta, kiedyś woził kontener na tej ramie
Nie spieszy mi się aż tak aby ją kupić za te pieniądze co sobie życzy sprzedający a to już drugie podwozie z taką ramą jakie pojawiło się na sprzedaż to pierwsze cena była adekwatna do stanu technicznego tutaj niestety tak nie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum