|
|
Zaparkowanie campera przed lotniskiem |
Autor |
Wiadomość |
ludzik
trochę już popisał
|
Wysłany: 2016-04-20, 10:10 Zaparkowanie campera przed lotniskiem
|
|
|
Szukamy jakiegoś last minute w ciepłych krajach. Najwięcej ofert jest z Warszawy. Chcielibyśmy to połączyć kilkudniową wycieczką po okolicy. Zastanawiamy się gdzie pozostawić auto w Warszawie na parkingu przed lotniskiem? No i jaki może być koszt? Chodzi o 7 nocy. |
|
|
|
 |
casper
trochę już popisał
|
Wysłany: 2016-04-20, 12:07
|
|
|
Na samym lotnisku albo w strefie tuż pod lotniskiem jest bardzo drogo. Parking może Cię kosztować nawet 200 zł. Nie polecam bo są to miejsca dla tych, którzy już naprawdę się spieszą i nie wiedzą gdzie zaparkowac.Najlepiej to sobie wszystko wczesniej zarezerwować przez internet. Całkiem niezły jest parking start. W miarę blisko lotniska i oferują szybki transfer.
Jeszcze ewentualnie zerknij sobie tutaj: http://www.national-geogr...ybrac-najlepszy - na stronie jest artykuł o parkingach. |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2016-04-20, 19:35
|
|
|
W samej Warszawie nie podpowiem.. jednak jeśli odlot byłby z Modlina to nasuwa mi się pewna bezpieczna lokalizacja.. jakby co daj znać |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
salut
weteran

Twój sprzęt: Weinsberg Cara Loft 700 MEH
Nazwa załogi: SALUCIKI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2010 Piwa: 108/3 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2016-04-20, 19:52
|
|
|
Jeżeli wylot z Okęcia to masz dużo parkingów wzdłuż Al. Krakowskiej.
|
_________________ I don't need Google, my wife knows everything !!!
 |
|
|
|
 |
donald
weteran

Twój sprzęt: Mercedes 310 FFB Europa 560
Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Paź 2007 Piwa: 32/46 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2016-04-20, 21:40
|
|
|
Napisz do mnie na priv kiedy byś chcial lecieć..na Mokotowie mogę ogród udostępnić |
_________________ “Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach” |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|