|
|
Wizy na Białoruś AD 2016 |
Autor |
Wiadomość |
and123
zaawansowany

Twój sprzęt: RTnFD
|
|
|
|
 |
mirek3510
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: fiat ducato
Nazwa załogi: Kaja
Dołączył: 15 Lip 2008 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: Budzyń /Wielkopolska
|
Wysłany: 2016-04-27, 23:17
|
|
|
witam
z prywatną wizą jest mniej problemu tylko trzeba miec dane osoby na białorusi ja z tym nie mam problemu
no i do 30 dni ,tylko biura boją się napisać w wniosku 30 dni bo twierdzą że konsul odrzuci
w 2011 roku wnioskowałem o 16 dni dostałem ,2014 to było super 26 dni ,bez wiz ,bez ubezpieczeń,bez opłat za drogi bo były mistrzostwa w hokeju na lodzie była dyspenza prezydenta od 25.04-30.05 |
|
|
|
 |
zet-g
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-11-17, 20:16
|
|
|
Reguły złożenia wniosku i opłaty usług "Вez wizy do miasta Grodna"
1. Przygotować i wysłać wniosek odnośnie pożądanych usług
2. Po otrzymaniu wniosku nasz manager połączy się z wnioskodawcą przez pocztę elektroniczną lub telefon, omówi szczegóły zamówienia i obliczy koszta potrzebnych usług.
3. Po uzgodnieniu kosztów usług, wnioskodawca dostanie pocztą elektroniczną fakturę płatniczą. Opłacić fakturę można będzie w następujący sposób:
Gotówką w kasie, znajdującej się w biurze naszej firmy.
Za pomocą karty kredytowej VISA, MasterCard, American Express, przez system ASSIST. Opłaty można dokonać przez Internet w reżymie on-line bezpośrednio po załatwieniu wniosku i otrzymaniu faktury płatniczej.
W celu dokonania operacji finansowej mogą być wykorzystane karty systemów międzynarodowych American Express, VISA, MasterCard.
Wniosek o bezwizowy wjazd do Grodna http://zetgrodno.com/wnio...wjazd-do-grodna
Dodatkowa informacja umieszczona jest na stronie http://zetgrodno.com/bezw...ia-i-odpowiedzi |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|