|
|
|
Kazimierz Dolny |
| Autor |
Wiadomość |
bart.ek
zaawansowany
Twój sprzęt: E86
|
Wysłany: 2015-09-11, 18:36
|
|
|
| yuras napisał/a: | | Tu też wpadnij. |
dziwnie wygląda to pole kempingowe |
|
|
|
 |
m@rek
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit
|
Wysłany: 2015-09-16, 18:29
|
|
|
No i zawitałem do Grzegorza Pielaka. Naprawdę sympatyczny. Pomógł mi bezinteresownie zabezpieczyć awarię spowodowaną moją głupotą. Przejeżdżając prze Radom skierowano mnie na objazd a GPS wysłał mnie pod wiadukt, pod którym się hmmmm... no się nie zmieściłem i urwałem klimatyzator. Bałem się, że przy okazji deszczu będzie mi się lała woda do środka no ale Pan Grzegorz pomógł i jestem już spokojny.
Zatem jutro do Sandomierza |
|
|
|
 |
kisielak
zaawansowany
Twój sprzęt: bezdomny :(
|
Wysłany: 2015-09-16, 20:44
|
|
|
Byłem na campingu u pana Grzegorza podczas majowego weekendu - bardzo sympatyczni gospodarze, klimatyczne miejsce.
|
|
|
|
 |
rigg
stary wyga

Twój sprzęt: Benimar Tessoro 468 NK
Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Lis 2014 Piwa: 26/14 Skąd: Kaszubowo
|
Wysłany: 2016-03-25, 09:40
|
|
|
Pierwsza załga w tym roku
DSC_0420.JPG
|
 |
| Plik ściągnięto 39 raz(y) 129,42 KB |
|
|
|
|
 |
Pablo_krak
trochę już popisał
Twój sprzęt: VW T5 Camp Van
|
Wysłany: 2016-05-18, 00:02
|
|
|
| chyba sie tam wybierzemy z żoną na Boże Ciało. kilkanaście lat temu byłem w Kazimierzu ostatni raz. Ale chcemy też pojeździć po okolicach Kazimierza. macie jakieś swoje ulubione miejsca warte odzwiedzenia? Do Mięcimierza zajrzymy na pewno l Będziemy tam naszym małym camper vanem |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|