|
|
KUPIĘ KAMPERA - RODZINA 2+2 (dzieci 6 i 9 lat) do 40 tyś PLN |
Autor |
Wiadomość |
Sir_Horatio
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2016-05-28, 18:19 KUPIĘ KAMPERA - RODZINA 2+2 (dzieci 6 i 9 lat) do 40 tyś PLN
|
|
|
Drodzy podróżnicy. Poszukuję pierwszego w życiu Campera dla rodzinki. Widzę, że pomogliście wielu osobom. Proszę o sugestie co do wyboru pojazdu, silnika, etc. oraz ewentualnie o podrzucenie linków lub namiarów na oferty. Mam zamiar często jeździć po Polsce oraz po Europie ( póki się jeszcze da). Pozdrawiam Serdecznie |
|
|
|
 |
kubryk1
weteran
Twój sprzęt: Dethleffs Esprit 2,3 D
|
Wysłany: 2016-05-28, 20:10
|
|
|
Sir_Horatio!
Może byś nam dał szanse! Rodzinka to znaczy ile! Są rodzinki różne 2+1, 2+2 itd. a to w sposób znaczący wpływa na wybór kamperka. Nie bez znaczenia jest także dysponowana ilość środków płatniczych!
A tak w ogóle to wypada najpierw troszkę się przedstawić a dopiero potem domagać się pomocy! |
_________________ andrzej |
|
|
|
 |
oli
zaawansowany
|
Wysłany: 2016-05-28, 21:18
|
|
|
40 tys niby dużo .ale jak ktos wczesniej napisał 50 tys to minimum ,aby nabyc w miare przyzwoitego kamperka ,nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ,ale w przeciwienstwie do innych aut kamperki zamiast tanieć stają się coraz droższe .Obserwuję ten rynek już dłuzszy czas i stwierdzam że jest to tendencja swiatowa .Czyżby rosło grono zwolenników kamperowania ? |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2016-05-29, 08:23
|
|
|
da się tylko szukania będzie ohoho . kiedyś , z rok do tyłu oglądałem dla kolegi z forum alkowe na ducato II za 38 tysi i była jak nówka choć po wypadku i naprawie.
dla mnie nie ma się co martwić że po naprawie ale trzeba sie skupić nad tym czy ta naprawa była dokładna |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
|
 |
Krystian
weteran
Twój sprzęt: SEA na Peugeot Boxer
Nazwa załogi: Krystian i Helena
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Sty 2008 Piwa: 13/21 Skąd: Lubliniec
|
Wysłany: 2016-05-30, 19:59
|
|
|
Mister Hornblower dopiero co się zarejestrowałeś.
Dobrze by było najpierw się przedstawić, coś o sobie napisać w dziale Przywitaj się. |
_________________ Krystian |
|
|
|
 |
Jakub
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat Ducato III Adria 680SK
Nazwa załogi: Orzeszek
|
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2016-06-06, 10:59
|
|
|
Masz tutaj na 6 osób sprzęt który mogę polecić http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=24678 |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|