|
|
|
Ogrzewanie Trumatic 3002 |
| Autor |
Wiadomość |
GriszaiAlicja
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner
|
Wysłany: 2016-06-12, 14:38 Ogrzewanie Trumatic 3002
|
|
|
| Witam. Mimo, że lato za pasem to noce jeszcze chłodne. Od ubiegłego sezonu borykam się z ogrzewaniem a raczej jego słabą wydajnością. Działa tylko mały palnik. Wymontowałem piecyk, przedmuchałem dysze i sitka palników. Po montażu dalej D...pa. Działa jeden mały ruszt. Na oko przewody miedziane ok. Czy ktoś wie o co chodzi bo już zgłupiałęm. Zaznaczę ,że szukałem na forum, ale bez skutku, więc jeśli ktoś zechce mi odpisać np: było milion razy- to przyjmę z pokorą każdą reprymendę. Proszę o pomoc techniczną lub namiar na fachowca do którego mogę wysłać piecyk i odebrać naprawiony np. za pobraniem. Pozdr Grisza. |
|
|
|
 |
emeryl
zaawansowany

Twój sprzęt: Hymer Swing 494
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Kwi 2013 Piwa: 21/46 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 2016-06-12, 15:58
|
|
|
| Ja byłem w Allcampie w Łodzi.Wymieniałem okno w alkowie ,a przy okazji naprawili Trumatic. |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2016-06-12, 16:14
|
|
|
| Grisza ,a w jakch ty okolicach mieszkasz? |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
GriszaiAlicja
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner
|
Wysłany: 2016-06-12, 16:54
|
|
|
| Wszystkie okna mam ok, więc przy okazji nie naprawią mi Trumatic. Mieszkam w okolicach Radzymina, w m. Trojany. Pzdr Grisza |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|