Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Błagam pomóżcie ;)
Autor Wiadomość
Kasica_84
początkujący forumowicz

Wysłany: 2016-06-14, 13:50   Błagam pomóżcie ;)

Hej... Po ponad godzine szukania i próbach rejestracji się na forum w końcu jestem iproszę pomozcie coś w temacie... Otóż mój tata kończy w wakacje 60 lat. 20 lat temu miał campera ogórka.. Samochód cudo.. Spędziliśmy kupe lat rodzinnie wyjeżdżając że znajomymi rodziców w dzikie piękne miejsce pod makowem maz. Później życie się tak ulozylo że tata sprzedal samochód i do dziś nie może tego przeżyć. Obecnie nie stać go na kampera choć ogląda ogłoszenia codziennie i marzy... Z okazji jego ur skrzyknelam cała stara ekipę jego.przyjaciół w dawnym miejscu i jedyne czego mi.do szczęścia potrzeba to kampera... Żeby mógł nim pojechać.. Połapać ryby nad Narwią i przespac się nad wodą jak dawniej. I tu pojawiają się schody bo żadna firma nie chce wynająć na weekend samochodu a jak już to za parę tysięcy... Czy jest jakaś opcja wynajęcia samochodu od osoby prywatnej?poradzcie coś. Wierzę że dopne swego i prezent urodzinowy będzie powodem.do wzruszen i wspomnien. Nie ogarniam za bardzo forum więc zostawiam maila katarzyna.ankiewicz@gmail.com
Postaw piwo autorowi tego posta

grzegorz_wol 
weteran

Twój sprzęt: Knaus 595 '98
Nazwa załogi: powolniaki
Piwa: 80/65
Wysłany: 2016-06-14, 14:50   

Wiesz szkoda, że te ryby to aż nad Narwią muszą być... Napisz skąd jesteś ( gdzie jest to "dawne miejsce") i kiedy są urodziny Taty.

Jako ojciec córki stwierdzam, że fajny prezent wymyśliałaś.

donald 
weteran

Twój sprzęt: Mercedes 310 FFB Europa 560
Piwa: 32/46
Wysłany: 2016-06-14, 15:07   

jaki kamper cię interesuje i jaka miejscowość nad Narwią?

Kasica_84
początkujący forumowicz

Wysłany: 2016-06-15, 11:05   

To jest miejsce gdzie mój tata jeździł jako dziecko.. Pod makowem mazowieckim za szelkowem gdzie się urodził. Potem z nami i inna rodzina. Eh.. Długo by pisać. Najpiekniejsze wspomnienia z wakacji na dzikiej łące przy rzece w kamperze... Potem długa przerwa.. Zycie się tak potoczyło.. I nigdy już nie wrócą tamte chwile. Dlatego gdy udało mi się dogadać tych znajomych że przyjadą w dawne miejsce na ognisko to następna myśl.. Muszę ogarnąć kampera!! Bo tata nie nadaje się już pod namiot;) termin to pierwszy weekend sierpnia 5,6,7 sierpień bądź 6-7. Byle jedna nic na ognisko plan wypalił! Kampera obojętnie jaki;)chodzi o fakt przypomnienia starych do tych czasów;)

CORONAVIRUS 
Kombatant
fan SAN ESCOBAR

Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK
Piwa: 566/755
Wysłany: 2016-06-15, 11:18   

Jestem bardzo ciekaw czy uda Ci się kogoś namówić :) My tu rozważamy *wymówki* dla rodzin by nie pozyczać a co dopiero komuś nieznanemu ... obstawiam porażkę ale cuda się przecież zdarzają ...

Bez urazy i niepotrzebnych myśli ... dla nas , kamperowców , kamper to drugi dom , tego się nie pożycza ... jest od groma wypożyczalni przecież ale one drogie , wiem ...

Dla Ciebie to chyba najlepsza opcja dogadać się z jakims komisem i zabranie auta na próbę weekendową przed kupnem... handlarze nie są emocjonalnie związani z kamperem to i podchodzą do sprawy czysto handlowo ...

życzę powodzenia i realizacji fajnego planu :spoko

Wojciechu 
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Piwa: 159/151
Wysłany: 2016-06-15, 11:43   

Kawałek drogi od Warszawki w Lublinie jest "mirek-kliny" ceny za kampera ma do przyjęcia. Odezwij się na pryw. to podam Ci nr. do niego :spoko

Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…

Kasica_84
początkujący forumowicz

Wysłany: 2016-06-15, 11:59   

Obdzwonilam chyba wszystkie wypożyczalnie i jedyna opcjs to min 7 dni.już pal licho kasę ale 7/dni to za dużo. Znalazłam kolesia który wypożycza prywatnie ale akurat ten termin ma zajety. To on poradził mi wbić się na forum i pytać więc działam może ktoś coś podpowie;)

tolo61 
Kombatant
DUDI

Twój sprzęt: Blaszak Ducato Jeszcze blaszak...kiedy???
Nazwa załogi: DUDI
Piwa: 102/26
Wysłany: 2016-06-15, 12:45   

Hej
Sam szukałem dla syna i trafiłem na tego gościa / tel 500394260 Wieluń /
Normalny i przystępne ceny / doba 150zł / , fakt stare ale mają to czego potrzeba
Pozdrawiam
:spoko
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=31540

Kasica_84
początkujący forumowicz

Wysłany: 2016-06-15, 12:53   

Dzięki za informacje. Wieluń mega daleko. Do tego Lublina dzwonilam.ma mi pań podesłać kosztorys jak ewentualnie będzie wolny ten termin

Odpowiedz do tematu