Przesunięty przez: janusz 2008-12-30, 13:58 |
Druga rocznica CamperTeam. |
Autor |
Wiadomość |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2008-12-27, 21:48 Druga rocznica CamperTeam.
|
|
|
Kochane Koleżanki i mili Koledzy.
14 stycznia upływa 2 lata od narodzin CT.
Dla jednych jest to forum do poczytania, dla innych do klupania, jeszcze dla innych spełnia rolę poradnika, a dla niektórych nawet przewodnika. Są i tacy dla których stało się jakby drugim domem. Tu znajdują azyl po pracy i ucieczkę przed nudą i rutyną codzienności.
Są wśród nas tacy, którzy całkowicie od forum się uzależnili i żyć bez niego nie mogą, jak bez kochanki, a są i tacy, którzy je przeklinają i...też bez niego żyć nie mogą.
Są tacy, którzy poświęcają wiele pracy na przygotowanie relacji z wypraw, przygotowują zdjęcia, opracowują teksty z informacjami, aby dać Kolegom pożyteczny materiał do poczytania i wykorzystania i są tacy, którzy piszą i...już. Ale na forum szukamy i wiedzy i przygody i możliwości pogadania i porad i diabli wiedzą czego jeszcze, ale najważniejsze, że wchodząc na forum przestajemy być sami. Może ten czynnik jest dla niektórych mało istotny, ale uwierzcie, że dla ludzi w pewnym wieku, nieczynnych już zawodowo, jest on bardzo ważny.
Wiem z Waszych listów, jak ważne są relacje międzyludzkie pochodzące z wyboru, nie narzucone konwenansem ani okolicznościami na które nie mamy wpływu. Tu na naszym forum przyjaciół wybieramy sobie sami.
Nie ukrywam, że traktuję to forum jak drugi dom. Moje radości i smuteczki związane z życiem naszej społeczności bardzo przypominają te same uczucia w rodzinie, a związane są z problemami jakie niesie z sobą nasz, raz ciężki, a raz nieznośnie lekki byt.
Myślę, że tak jak w roku ubiegłym, tak i tym razem byłoby dobrze spotkać się w gronie kolegów i przyjaciół dla których nasza wspólna przygoda i zabawa ma jakieś znaczenie i przy lampce wina lub koniaczku spędzić mile parę chwil.
Jeśli myślicie podobnie, to porozmawiajmy gdzie i jak takie spotkanie zorganizować.
Mamy na to 2 tygodnie.
I tak dla przypomnienia, troszkę z łezką w oku zdjęcie z ub.roku.
Martesowo 162.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 8141 raz(y) 203,42 KB |
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
medard
weteran Saint Medard

|
Wysłany: 2008-12-27, 22:05
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | Jeśli myślicie podobnie, to porozmawiajmy gdzie i jak takie spotkanie zorganizować.
Mamy na to 2 tygodnie |
proponuje grudziadz
a tak pozatem w pelni popieram Tadziu co napisales i nieukrywam ze licze na to ze a nowym rokiem bedzie znowu milo i wesolo i jesli beda jakies nieporozumienia to szybko mina |
_________________ http://picasaweb.google.com/1medard1
 |
|
|
|
 |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2008-12-28, 03:33
|
|
|
Proszę o podanie dokładnej daty spotkania, ponieważ 14/01/2009r. wypada w środę.
Jeśli obchody miałyby się odbyć 10-11.01 (sobota-niedziela) to chętnie weźmiemy w nich udział.
Jeżeli tydzień później, też będziemy (nie pojedziemy na I Zimowy Zlot Caravaningowy).
Środa jest najbardziej kłopotliwa, ale nie niemożliwa - zobaczymy....
Lampka szampana w wybornym towarzystwie, to jest to
Pozdrawiają i
KOCZORKI |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

|
Wysłany: 2008-12-28, 03:51
|
|
|
Oczywiście, że spotkanie należałoby zorganizować w najbliższy dacie rocznicy weekend, albo poprzedzający, albo nastepny. Rzecz do dyskusji. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
medard
weteran Saint Medard

|
Wysłany: 2008-12-28, 03:55
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | należałoby zorganizować w najbliższy dacie rocznicy weekend | chcialbym byc ale 20 stycznia mam bilet do rpa -da sei cos zrobic zebym sei zameldowal? o wlasnie ten grudzidz bylby super od 17 01 |
_________________ http://picasaweb.google.com/1medard1
 |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

|
Wysłany: 2008-12-28, 04:19
|
|
|
Ja jestem zdania, że najlepszy byłby weekend 10-11 stycznia.
Ale posłuchamy głosów innych kolegów na temat i terminu i miejsca. |
Ks. Jan Twardowski.
 |
Ostatnio zmieniony przez Tadeusz 2008-12-28, 12:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AUTOJUR
Kombatant

Twój sprzęt: TRANSIT-RIVIERA 1996
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Piwa: 9/1 Skąd: Poznań okolica
|
Wysłany: 2008-12-28, 08:32
|
|
|
Bardzo fajnie tylko gdzie |
|
|
|
 |
BaWa
weteran

Nazwa załogi: JaroW
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Piwa: 36/62 Skąd: z kamperlandii
|
Wysłany: 2008-12-28, 11:43
|
|
|
Trzeba by wyznaczyć środek Polski niekoniecznie geograficzny tylko ten kamperowy. ;-) Kiedyś chciałam się za to zabrać ale jakoś ciągle brakuje czasu.
Na mapie trzeba zaznaczyć miejscowości w których mieszkacie/ mieszkamy i polączyć te najbardziej odległe od siebie.....i środek gotowy- ZŁOTY ŚRODEK |
_________________ Nie zawsze chce mi się gadać. A jak już mi się nie chce,to zwykle nie odzywam się,dopóki czegoś nie powiem.- P.Coelho
 |
|
|
|
 |
KOCZOR
weteran
|
Wysłany: 2008-12-28, 12:05
|
|
|
BaWa napisał/a: | Trzeba by wyznaczyć środek Polski niekoniecznie geograficzny tylko ten kamperowy |
Absolutnie środkowy środek kamperowy Polski to przecież Pajęczno
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2008-12-28, 12:06
|
|
|
Tadeusz napisał/a: | Jeśli myślicie podobnie, to porozmawiajmy gdzie i jak takie spotkanie zorganizować.
Mamy na to 2 tygodnie. |
Kochane Bractwo czasu mamy mało. Musimy podjąć szybką, męską decyzję.
Może Grudziądz, może Pajęczno.
Prośba do Januszka lub Pafa (Tadeuszowi nie zawracam głowy, tyle z nami miał ostatnio problemów - ), może tak ważny temat jak Rocznica CT wytłuścić innym kolorem, lub wrzucić na pasek ogłoszeniowy, ktoś może nie zauważyć i będzie mu smutno.
Pozdrówka |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
BaWa
weteran

|
Wysłany: 2008-12-28, 12:13
|
|
|
Skoro Pajęczno jest zlotym środkiem......... to nie ma co się zastanawiać dłużej. |
_________________ Nie zawsze chce mi się gadać. A jak już mi się nie chce,to zwykle nie odzywam się,dopóki czegoś nie powiem.- P.Coelho
 |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2008-12-28, 13:30
|
|
|
BaWa napisał/a: | Trzeba by wyznaczyć środek Polski niekoniecznie geograficzny tylko ten kamperowy. ;-) Kiedyś chciałam się za to zabrać ale jakoś ciągle brakuje czasu.
Na mapie trzeba zaznaczyć miejscowości w których mieszkacie/ mieszkamy i polączyć te najbardziej odległe od siebie.....i środek gotowy- ZŁOTY ŚRODEK | to coś na moje oko okolice między w trójkącie Uniejów - Koło- Kutno
m1.JPG nie jest to piękne ale bardziej poglądowe |
 |
Plik ściągnięto 8008 raz(y) 33,17 KB |
|
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
BaWa
weteran

|
Wysłany: 2008-12-28, 13:37
|
|
|
właśnie o cos takiego mi chodziło |
 |
|
|
|
 |
MirekM
weteran Piękny inaczej

Twój sprzęt: Bürstner Quadro IT674G
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2007 Piwa: 17/9 Skąd: Stettin
|
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2008-12-28, 13:55
|
|
|
jest najgorszym dniem ze wszystkich możliwych mówię o dojeździe |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
|