Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2016-07-07, 15:40 Arcadarki i Karol Strasburger w Pytaniu na śniadanie
W najbliższą sobotę, 9 lipca, nasza GOSIAARCADARKA, wraz z Karolem Strasburgerem rozmawiać będą o naszym kamperowym hobby w programie "Pytanie na Śniadanie".
Wystąpią w drugiej części programu, o godz. 10.oo.
Program emitowany jest na żywo. Trzymajmy zatem kciuki za Gosię, która podjęła się reprezentować nasze środowisko i czynnie propagować nasze hobby.
Już teraz dziękuję Gosi i Darkowi za aktywne kontynuowanie pracy w ramach PTTCC.
Z Pawłowa do telewizji pojadą bowiem kamperem jako, że będzie on w programie również obecny.
Gosiu i Darku
Dla Koleżanek i Kolegów nie znających Gosi i Darka osobiście wstawiam fotkę z naszej ulubionej bindugi "Drapacz".
Gosia i Darek nad jeziorem Nidzkim.jpg
Plik ściągnięto 4133 raz(y) 57,1 KB
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Ostatnio zmieniony przez Pawcio 2016-08-13, 10:08, w całości zmieniany 3 razy
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 566/755 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2016-07-07, 22:09
nie napisałem,że włączę ten kanał ... spodziewam się jakiś "przedruków " na YT albo FB .... kurwizji nie oglądam , trzymam się swojego nowego hobby . Nie mam wpływu na to kto i gdzie wystąpi , widocznie Gosi i KAROLOWI to nie przeszkadza , każdy sam decyduje
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2016-07-07, 23:22
BIORCA napisał/a:
Nie mam wpływu na to kto i gdzie wystąpi , widocznie Gosi i KAROLOWI to nie przeszkadza , każdy sam decyduje
Tę decyzję podjęliśmy razem. Dla propagowania naszego sposobu na życie warto zrobić wiele. Pytanie na Śniadanie jest programem zupełnie obojętnym politycznie i ideologicznie.
Od lat czynimy starania o zauważenie problemów jakie spotykamy na naszej wyboistej kamperowej drodze. Jesteśmy uparci i póki sił wystarczy będziemy starali się być widoczni dla decydentów.
Wybrałem Gosię, bo jest doskonała przed kamerami a przy tym błyszczy inteligencją, poczuciem humoru i odwagą.
Wraz z Darkiem posiadają jeszcze jedną, ogromnie ważną cechę - im się chce poświęcać czas dla naszego wspólnego dobra.
Udowodnili to już wielokrotnie w naszych zmaganiach i staraniach o podnoszenie rangi turystyki karawaningowej.
Zabrzmiało to górnolotnie ale mówiąc krótko i po naszemu - robią dobrą robotę.
Trzymajmy za nich kciuki.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum