Twój sprzęt: fiat ducato
Nazwa załogi: martantek
Wysłany: 2016-07-13, 10:55
Jeszcze jedna uwaga!
Na ostatniej prostej uważajcie na "śpiochów" leżących w poprzek jezdni, a jest ich kilka, można nieźle wybić się w górę.
Pozdrawiam i do zobaczyska!
_________________ Spotykajmy się tak, abyśmy czekali na każde następne z radością.
Twój sprzęt: Citroen Jumper Rapido 2004 r.
Wysłany: 2016-07-15, 12:58
Z przykrością informuję, że nie będziemy mogli dojechać do Was na koncerty piosenki turystycznej. Musze niestety zmagać się ze skutkami wczorajszej nawałnicy, która zrobiła mi trochę kłopotów. Najważniejsze, że kamper nie ucierpiał! Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu. Będę śledził relację z Waszego pobytu.
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
Wysłany: 2016-07-16, 11:45
Jestem pod wrażeniem. Nie doceniałem nurtu piosenki turystycznej.
Wydawało mi się, że mamy w tym względzie niewielki wybór i "Stare Dobre Małżeństwo" musi mi wystarczyć.
Otóż nie.
Zarówno nasze zespoły jak i czeskie zauroczyły mnie poziomem muzycznym, mądrymi tekstami i kulturą wykonania.
Powinienem o wszystkich napisać ale specjalnie potraktuję kapelę "Na Bani" jako, że zachwyciła słuchaczy brzmieniem, w czym skrzypce odgrywały wiodącą rolę. Śpiewali rewelacyjnie.
Występ Elżbiety Adamiak był ucztą dla uszu, a wykonanie "Jesiennej zadumy" wycisnęło nawet nie jedną łezkę.
Cieszę się, że tu jestem. Nie dość, że miasto piękne, to jeszcze tak fajną imprezę organizuje już od 10 lat. Ta "KROPKA" jest jubileuszowa.
Marto i Antku, należą się Wam gorące podziękowania za to spotkanie, za Wasze starania i sprawność organizacyjną.
Dziękujemy.
CT na koncercie..jpg
Plik ściągnięto 1861 raz(y) 117,33 KB
Widownia .jpg
Plik ściągnięto 1861 raz(y) 101,48 KB
Elżbieta Adamiak.jpg
Plik ściągnięto 1861 raz(y) 47,36 KB
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: fiat ducato
Nazwa załogi: martantek
Wysłany: 2016-07-16, 22:30
Dzidek napisał/a:
Z przykrością informuję, że nie będziemy mogli dojechać do Was na koncerty piosenki turystycznej. Musze niestety zmagać się ze skutkami wczorajszej nawałnicy, która zrobiła mi trochę kłopotów. Najważniejsze, że kamper nie ucierpiał! Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu. Będę śledził relację z Waszego pobytu.
Dzidku, serdecznie współczujemy Wam w kłopotach które Was dotknęły, mamy nadziej, że szybko uporacie się ze zniszczeniami.
Gorąco pozdrawiamy.
martantek
_________________ Spotykajmy się tak, abyśmy czekali na każde następne z radością.
Jest naprawdę mnóstwo świetnych zespołów, Na Bani, Cisza jak Ta, Nic wielkiego, Chwila Nieuwagi, Dom o Zielonych Progach i wiele wiele innych.
Na Kropkę nie dotarłam, znajomi "stali bywalcy" natomiast opowiadali, że to była najgorsza i najdziwniejsza Kropka. Powód? Mówią, że nie było ani jednej pozytywnej, żywej piosenki.. Ponoć wszyscy smęcili, smucili, nawet Raz Dwa Trzy.
Tymczasem, w weekend będzie Giełda Piosenki w Szklarskiej Porębie
_________________ Maruda i Czarnowidz, choć głównie to Maruda tu marudzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum