Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
Wysłany: 2016-09-27, 12:42 Mikroklimaty.
Odkryłem prawdziwą kopalnię utworów muzycznych z tekstami dalekich od banału i w wykonaniu plejady dawnych i młodszych muzykujących studentów, często już znanych wykonawców.
Jest to cykl audycji muzycznych Radia Rzeszów zatytułowanych "Mikroklimat".
Na youtubie jest tych audycji już kilka setek. Przewijają się w nich wykonawcy których bardzo lubimy, obecnie również aktywni i ściągający na swoje koncerty tłumy słuchaczy.
Aby słuchać tych audycji wystarczy wpisać w youtub : mikroklimat. Wyświetli się mnogość koncertów do wyboru.
Zapraszam do internetowej sali koncertowej, a na początek proponuję nieskromnie tę w której ja również śpiewam.
Tym razem śpiewam dla Was.
Acha! Dodam jeszcze, że nastawiwszy w youtube jedną audycję, mogę potem przeglądać strony forum cały czas przy muzyczce z cyklu"mikkroklimat", bo one włączają się automatycznie, jedna po drugiej.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: Dethleffs RT6844 Renault Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Wrz 2008 Piwa: 80/27 Skąd: Lubartów
Wysłany: 2016-09-27, 21:16
Dołączam się do gromkich braw które otrzymałeś po piosence. Pan który śpiewał po Tobie dzisiaj jest dość mocno związany z wsią Dąbrówka koło Lubatrowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum