|
|
Przesunięty przez: janusz 2014-10-16, 11:54 |
Legendy PRL-u . |
| Autor |
Wiadomość |
Lukasz1221
początkujący forumowicz Początkujący turysta
|
Wysłany: 2009-01-07, 17:15 Legendy PRL-u .
|
|
|
Witam !
Oglądaliście może na TVN TURBO program "Legendy PRLu" ? Było o słynnej (niegdyś ?) Niewiadówce, oraz o przyczepce ciągniętej przez zabytkowego Mercedesa, złożona w swoim garażu i zarejestrowana jako SAM. Przyczepka - wagon . Przyznam się, że słuchałem i oglądałem z wielkim zaciekawieniem, tym bardziej jak weszli do wnętrza tej o to przyczepki... Albo te przyczepy składane W 15 minut rozłozenie na płaskim terenie i wygląda jak domek góralski, a nie jak przyczepa, a składanie 5 minut ... Mnie ten odcinek Patryka Mikiciuka najbardziej mnie się chyba podobał, ze wszystkich dotychczasowych odcinków, a no i jeszcze odcinek o polskich prototypach , typu Beskid..
Pozdrawiam,
Łukasz1221 |
|
|
|
 |
gino
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT SVEN HEDIN 1978r
Nazwa załogi: Gino
Pomógł: 36 razy Dołączył: 29 Mar 2008 Piwa: 639/978 Skąd: ta Radość
|
Wysłany: 2009-01-07, 17:21
|
|
|
ta przyczpka wagon...to konstrukcja ojca mojego kolegi Z KLUBU CAAR, mieszkaja w Wesolej pod Warszawa ...
dodam, ze ONI ZWIEDZAJA OPLEM Z LAT 30!! CALA EUROPE..!! a relacje z tych wypraw, mozna znalezc w gazecie AUTOMOBILISTA..
mam gdzies te artykuly..jak je zajde..chetnie tu wstawie..;-)) |
_________________ często , wroga z drugiego człowieka tworzy Twój umysł..
a to potrafi zabić wieloletnią przyjaźń ...
#CamperMajstry |
|
|
|
 |
bonusik
weteran

Twój sprzęt: Hobby 600...w marzeniach..:))
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Piwa: 10/15 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-01-07, 17:30
|
|
|
Gino...ja znajdziesz to wrzuc linka.... |
_________________ Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. |
|
|
|
 |
Lukasz1221
początkujący forumowicz Początkujący turysta
|
Wysłany: 2009-01-07, 19:37
|
|
|
Jasne, czekamy na linka !
Cudne wyprawy... Jeszcze na samochodzie z lat 30... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|