Twój sprzęt: Fiat Ducato S.E.A A640 Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2011 Piwa: 17/83 Skąd: ja to wiem?
Wysłany: 2016-10-30, 19:27
Socale napisał/a:
W necie negatywy aż przerażają, pozytywom nie ufam, są zmanipulowane.
Moja sąsiadka ma podobną ale innej firmy już kilka lat i ogólnie jest zadowolona
_________________ Fiat Ducato 1,9 TD, 1989r, zabudowa Fendt 560 SK - był
Fiat Ducato 2,2 MultiJet, 2007r, zabudowa S.E.A A640 - był
Na pewno będzie kolejny kamper
Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/636 Skąd: Gubin
Wysłany: 2016-10-30, 20:56
Adam, to w domu ma służyć.
miciurin napisał/a:
...
Moja sąsiadka ma podobną ale innej firmy już kilka lat i ogólnie jest zadowolona
Czy mogę sąsiadkę zaprosić do Ciebie na kawusię i pogadać szczerze jak bardzo jest zadowolona?
To metafora, ale zapytaj po prostu jak z czyszczeniem no i jakiej firmy jest.
.
ODPUSZCZAM wskazany model/firmę. Czy możecie polecić mi coś bardziej dopracowanego?
Jeśli są modele które są posłuszne użytkownikowi, bezpieczniejsze i łatwiejsze w utrzymaniu czystości, to z chęcią bym kupił.
Marzenie ukochanej chcę spełnić, a puki co to ją "uszczęśliwię" i będzie przeze mnie płakała.
Potem nic mi nie da, a ja kocham ją kochać!
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Spalanie katalityczne pod ceramiczna szyba. Odpowiednie doprowadzenie powietrza do spalania i spaliny też.
Jakoś nikt ze znanych producentów tego nie propaguje. A z opinie serwisanta tej firmy strasznie problematyczna. Do tego bardzo duża temperatura na szkle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum