Żeby nie zaśmiecać tematu Tadeusza, założyłem drugi o takim samym tytule, bo film który tu prezentuję jest uzupełnieniem tematu o tej samej nazwie i dotyczy tego samego szwendania... tyle, że tutaj jest film a nie pokaz slajdów.
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
Ostatnio zmieniony przez wbobowski 2016-11-03, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 354/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
Wysłany: 2016-11-03, 22:35
prof-os napisał/a:
szwędanie 1, 2 - niby ci sami ludzie, czas i Bieszczady a różne oglądanie
Wojtuś, zaznaczyłem na początku, że nie chciałem zaśmiecać tematu Tadzia, tym bardziej, że zapowiedział kolejne odcinki, gdy wstawiałem swój film. Ponieważ to ta sama wyprawa, dlatego nazwę tematu pozostawiłem taką samą.
Twój sprzęt: Joint Z 480 2007r
Nazwa załogi: Solo
Wysłany: 2016-11-05, 04:11
Dzięki Elu i Włodku za wspólnie spędzony czas i utrwalenie tego w ten sposób jak obaj z Tadeuszem to zrobiliście Ściskam Was mocno i jeszcze raz dzięki
Bardzo spontaniczne i sympatyczne nagranie. Doskonale uzupełnia relację Tadzia. Można podziwiać i prawie poczuć zapach Bieszczad. Świetna robota, Włodku. Dziękujemy. Stawiamy piwko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum