Twój sprzęt: Renault Trafic Chausson Acapulco 33
Nazwa załogi: LILOU Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Sty 2015 Piwa: 14/27 Skąd: Gdansk
Wysłany: 2016-11-06, 08:50
Tadeusz całkiem do rzeczy to jesteście z Halszka nadal.Twoje fotografie przypomniały mi zwiedzanie Włoch całkiem niedawno tylko 8 lat temu.
Pozdrawiam serdecznie.
Twój sprzęt: Laika Ecovip 309 Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Lip 2007 Piwa: 131/205 Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2016-11-06, 09:36
Piękne wspomnienia...
Życzę Wam wielu jeszcze podobnych podróży, które moglibyście powspominać wspólnie za kolejne 25 lat!
_________________ Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym!
Heraklit
toscaner Kombatant vanlife na pełny etat www.toscaner.com
Twój sprzęt: ToscaVan - Black Panther
Nazwa załogi: Toscaner & VanElla Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lis 2013 Piwa: 241/267 Skąd: Honolulu, Prypeć
Wysłany: 2016-11-06, 09:41
Fajnie tak przeglądać stare fotki. Ja niestety straciłem większość ale kilka z połowy lat 90-tych z Włoch się ostało. Też zeskanowałem coby tych paru już nie stracić.
Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 473/100 Skąd: Legnica
Wysłany: 2016-11-06, 09:53
Ciekawe że budynki nie zmieniły się prawie wcale.... Ale tak na poważnie - różnice są ogromne: stroje, ilość ludzi, nawet gatunki kwiatów. Ale prawdziwa różnica to motoryzacja.... Nie wiem tylko czy na lepsze...
Tadziu, piękny pomysł, piękne zdjęcia. Ale najpiękniejsza Halinka!
P.S. Wreszcie miałem okazję zobaczyć Waszą córkę
_________________ "Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
Wysłany: 2016-11-06, 14:07
Kochani, dziękuję za sympatyczny odzew.
Zachowało się u nas dużo zdjęć z dawnych podróży. Slajdów znacznie więcej. Kiedy już całkiem Bozia nie pozwoli mi łazić po tym padole, zabiorę się za ich skanowanie aby młodym pokazać tamten świat, troszkę inny chociaż niby ten sam.
Jeszcze troszkę.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Fajne klimatyczne fotki sprzed lat. I „Bracia Włosi, Italia się budzi...” pasuje jak ulał.
Chciałbym tylko jeszcze poogladać Wasze buźki z tamtych lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum