Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 523/632 Skąd: Gubin
Wysłany: 2016-10-16, 19:54
tolo61 napisał/a:
...
Z tym rocznikiem to koleś poszedł po bandzie ... kabina coachmana jest z ....1973 r
...
Rocznik nośnika jest ok, natomiast buda absolutnie nie pasuje do 1973r.
Wówczas jeszcze nawet nie było concept project na zabudowy tego typu.
Sądzę że jakiś błąd się wkradł lub radosna twórczość.
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Twój sprzęt: IVECO DAILY III
Nazwa załogi: BRAK Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Sie 2011 Piwa: 563/753 Skąd: z Rumi przez jedno i
Wysłany: 2016-11-08, 23:40
ktoś zaszalał i poskładał kupę historii i kreatywności ludzkiej oj , kilka modeli zaskakuje i chciało by się kopie popełnić ... do tego fajna muzyczka i ... konkurs kto wychwyci naklejkę CT ???
Takiego "kampera" zastałem na parkingu w Estonii. Spanie i kuchenkę wypatrzyłem za zasłonkami. Rejestracja fińska. Wsród zwiedzających wodospad szybko wypatrzyłem właścicieli - młodą parę. Oboje lekko stylizowani na "satanistów".
ŻUKOLONEZ!!! Matko..... Czy na masce pod słynnym logo ZUK jest dopisek Polar czy doczytać nie umiem?
Ale bym szpanił....
To jest prawdziwy twór polskich inżynierów czy dzieło prywatne???
.
O jakie piosenki chodzi?
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum