Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 112/162 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2016-12-02, 16:44
mi jednak koty robią za termianatorów.
Jeden zabawny zamęcza gryzonie w trakcie zabawy, drugi gruby i wredny pożera raz zostaje ogon raz główka . Kunę która zaczęła mi pod dach włazić też przegoniły. Ja z kotów zadowolony
Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 112/162 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2016-12-02, 17:15
Bronek napisał/a:
U mnie też łapały ale przeżarte nie zawsze decydowały się na konsumpcję.
Po kilku latach myszy, jeże, ryby, zaskrońce jaszczurki, ptaki, psy i koty zamieszujące posesję tolerowały się.
Pierwsze lata to była rzeź...
Uzyskałeś równowagę w środowisku, ważna to i cenna sprawa
nie to że my kotów nie karmimy, "Gruby" bo taką ma też ksywę żre najwięcej, ale gryzoniem nie wzgardzi, nienażarty taki on
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 109/102 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2016-12-02, 18:08
Pająki są super. Latem zawsze mam jednego takiego na ganku. Podkarmiam go muchami, które uda mi się ukatrupić i wrzucić na pajęczy ruszt. Pewnie co roku jest inny, ale nie jestem pewien, bo gęby maja zawsze takie same
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały.
Jednego spidera hodowałem w łazience. Walił kupy jak stary.
Ale coś pozytywnego jest w tych pająkach, skoro rosną w jako tako sprzątanym domu.
Zjadają roztocza i inne niewidoczne robale np rybiki.
Kiedyś łapałem przez szmatę, teraz chwytam za dupę i z..... litości wynoszę ale nie na zimne powierze tylko do wiaty przy domu by nie zmarzły bidulki
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 109/102 Skąd: Suwałki
Wysłany: 2016-12-02, 21:58
Darek Szczecin napisał/a:
Ok panowie hodowcy. Teraz jak zmusić pająki żeby zastakowały myszy
A czy Ty wiesz Kolego, że myszy odwiedzają tylko dobre, bezpieczne, przyjazne domy?
One do takiego domu z ufnością idą, a jaka za to zapłata je tam czeka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum