|
|
Wody morskie Szwecji |
Autor |
Wiadomość |
krzysztofCz
weteran
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 48/54 Skąd: z nad morza
|
Wysłany: 2016-12-11, 13:25
|
|
|
My pływamy Świnoujście-Ystad, prom płynie 7-8 godzin i nie ma mowy by coś żywego zostało na pokładach samochodowych. |
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
krzysztofCz
weteran
Twój sprzęt: Frankia 460A Fiat Talento 1,9D 1992
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Piwa: 48/54 Skąd: z nad morza
|
Wysłany: 2016-12-11, 13:32
|
|
|
Janusszr napisał/a: | krzysztofCz napisał/a: | Pływaliśmy pontonem 2,90m+5kM. Teraz myślimy jak zaciągnąć łódkę. |
Pytam, bo przymierzam się do zakupu pontonu i silnika.
Łódź to już niezbędna przyczepa. Chyba, że coś składanego, ale ja nic konkretnego nie mogę znaleźć. |
Ponton poszedł na strych, a teraz u siebie pływamy łódką. Z tąd zakusy by ją tam zaciągnąć.
Na temat mojego pontonowania poczytasz w dziale wędkarskim. Tam też było na temat jaki ponton kupić (lub w dziale motorowodniaków) w zależności od potrzeb. |
_________________ I NIE ŻAL NIC...
I ŻAL TAK WIELE...
/NIEMEN/ |
|
|
|
 |
vwyogi
zaawansowany

Twój sprzęt: James Cook
Nazwa załogi: Warmiaki
|
Wysłany: 2016-12-11, 14:22
|
|
|
krzlac napisał/a: | vwyogi napisał/a: | Prom z Hirtshal płynie z 90minut |
Najszybszy prom płynie z Hirsthals do Kristiansand 135 minut. Szybszego nie ma. |
Płynąłem w 2015 i wydawało mi się że to jakoś super szybko było, ale moze być że to 135minut. Dalej krótko jesli patrzymy przez pryzmat psów co będą siedzieć w aucie. |
_________________ Sprinter Westfalia James Cook 1998 2.9TD |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|