Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 256/624 Skąd: z głębokiego buszu
Wysłany: 2017-01-26, 19:06
Zadzwoń tu i się dowiesz
Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej na Węgrzech
1068 Budapest, Városligeti fasor 16.
Tel.: +36 1 413 82 00 Faks: +36 1 351 17 22
budapeszt.amb.sekretariat@msz.gov.pl
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 112/162 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2017-01-26, 21:03
Do obrony osobistej i powstrzymywania przeciwnika polecam coś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=AYuCfYZsXtE karabinek lub pistolet, skuteczny zasięg 20m można szybko nabić dużo guzów łobuzowi,
Zaletą tego rodzaju zabawek jest to że nabój CO2 przebijamy w momencie pierwszego strzału więc mamy sprząt w ciągłej gotowości. Wiatrówki na CO2 nie lubią być długo trzymane pod ciśnieniem
Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lip 2013 Piwa: 69/30 Skąd: Elbląg
Wysłany: 2017-01-26, 21:20
Darek Szczecin napisał/a:
Do obrony osobistej i powstrzymywania przeciwnika polecam coś takiego
https://www.youtube.com/watch?v=AYuCfYZsXtE karabinek lub pistolet, skuteczny zasięg 20m można szybko nabić dużo guzów łobuzowi,
Zaletą tego rodzaju zabawek jest to że nabój CO2 przebijamy w momencie pierwszego strzału więc mamy sprząt w ciągłej gotowości. Wiatrówki na CO2 nie lubią być długo trzymane pod ciśnieniem
Fajna zabawka, ale wielki
Ten pomysł z przebijaniem naboju przed pierwszym strzałem to ciekawe rozwiązanie.
Gdyby tylko był mniejszy i... mocniejszy (7,5J - szału nie ma)
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Wrz 2014 Piwa: 112/162 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2017-01-26, 23:56
fiba56 napisał/a:
W jakim świecie wy żyjecie,może "allach akbar".Eskalacja czegoś tam,nie tędy droga.
Wiadomo że eskalacja jest mało potrzebna, ale wszelkie repliki pneumatyczne umożliwiają trening zgrywania przyrządów celowniczych, co przyda się podczas nauki strzelania z bojowych odpowiedników. Pod warunkiem że od samego początku będziemy traktować pneumatyczne repliki jak broń ostrą, żeby nie nabrać durnowatych nawyków
Nie wiem czy uda mi się znaleźć coś co spełni moje wszystkie wymagania
Idealny kandydat powinien być w miarę niewielki, dość ciężki, mieć znaczną moc (tak aby otrzymany postrzał był odczuwalny), przebicie pojemnika z gazem mogło być tuż przed oddaniem pierwszego strzału no i dobrze by było aby jego cena nie zwaliła mnie z nóg
Oczywiście zakup i użytkowanie bez pozwolenia, aczkolwiek wszystkie aspekty prawne użytkowania broni są mi znane
Kiedyś miałem prywatnie 9-tkę i stosowne pozwolenie ale zdałem, bo w pewnym momencie doszedłem do wniosku, że nie jestem pewien czy chciałbym jej kiedykolwiek użyć.
Co innego plastikową kuleczką w
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
Ja mam takie cudo i ogólnie jestem zadowolony. Celność mogłaby być lepsza ale to krótka gładka lufa na kulki, są też inne modele z gwintowanymi lufami na śrut diablo. Mi zależało na czymś małym.
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum